- mefistofeles: Az elhízás nem akaratgyengeség! 2 Ahogy én csinálom.......
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Candy: IGPU dGPU passthrough, avagy a nem minden arany, amin megy a Furmark
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Szólánc.
- hcl: Eszelős szívatás : kijelzőtükrözés 2026
- Flashback: Olcsó emulátoros kézikonzol: R36S
- Lalikiraly: Commodore The C64, Ultimate
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
Új hozzászólás Aktív témák
-
NoLF
veterán
válasz
Vérboci
üzenetére
megintcsak az igazat megvallva úgy tűnik, én az utóbbi időben full vakon fórumozok

nem néztem, hogy újonc, azt sem tudtam, létezik ilyen, hogy friss. még véletlenül sem nyitottam meg az adatlapját hogy megnézzem mikor regisztrált, hol és mennyit és mit szólt hozzá, mert a lehető legkevésbé sem érdekel
ennyi volt bennem, hogy hangot adtam neki, hogy rohadtul nem vágom - miként jött ide az, amit ideböffentett félig értelmezhetetlenül, odáig meg aztán végképp nem jutottam el, hogy összeesküvés-elméleteket gyártsak.
most hogy így mondod, akár ez is lehetséges. meg az is, hogy simán csak egy bolond
meg az is, hogy nemsoká visszatér, és szépen elmagyarázza, hogy az ő értékrendje alapján ennek hogyan és miként volt itt keresnivalója - ebben az esetben továbbra is ugyanúgy le fogom szarni
esetleg ha nagyon ráérek, nagyritkán felteszek neki egy kérdést.
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy S24 Ultra 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- iPhone 15 Pro Max 256GB Blue Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4519
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H110M i5 7600K 16GB DDR4 240GB SSD GTX 1060 6GB GDDR5 Rampage SHIVA 400W
- HP Z4 G4 / Xeon W-2123, nvidia P4000, 24GB RAM, 256gb SSD, 4TB HDD
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest