Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Toomy: FOXPOST: régen jó volt, de már jobban jársz, ha elfelejted
- MasterDeeJay: i7 4980HQ asztali gépben (vs i7 4770)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- ldave: New Game Blitz - 2025
Új hozzászólás Aktív témák
-
concret_hp
addikt
-
Erről csak a saját történetem jut eszembe. Samsung porszívókat használtunk a családban már évtizedek óta. Utolsó előtti 2014-es vétel ma is működik. 2018-ban vettünk még egyet, pont a garancia lejárta után megállt, leégett a motor. Így, lomistól vadásztam egy Miele S254i Compact-ot, jó nehezet, mert "a súly a megbízhatóság jele". Kitakarítottam a belsejét YT videók alapján, kapott új szűrőket, és vígan teszi a dolgát. Meglestem a neten, 1987-1995 között gyártották. Azért ez jelent valamit, nah, meg a west-germany felirat. Azóta pár napja szüleimnek is vettünk egy Miele C1 Classic-ot (fater utálja a porszívó hangját, de ezt még használja is). A Miele mosógépeknél is 5000 ciklusig tartó élettartamot ad meg. Tudom, túlárazott, meg nagy a hype, de engem meggyőzött.
Új hozzászólás Aktív témák
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Apple iPhone 12 Mini / 256GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / Akku: 89%
- Keresünk iPhone 14/14 Plus/14 Pro/14 Pro Max
- 175 - Lenovo Legion Pro 7 (16IAX10H) - Intel Core U9 275HX, RTX 5070Ti (ELKELT)
- Dell Latitude 5530 i7-1255U 16GB 512GB 15.6" FHD TouchScreen Nagyakksis! 1 év teljeskörű garancia!
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi