Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• tildy

nagyúr

válasz gaborbol #67938 üzenetére

Is. Amiatt is. Egyelőre a skótok szimpatikusak, helyben van, EU-ban akarnak maradni, plusz később az iskola is ingyenes( egyetem pl) , ha ott élünk .
    Másrészt viszont mindkét gyerek imádja a magyaros ételeket, meg mi is( bár nekem a nemet sonkák , szalámik amik bejönnek ) . Poridge? Ugyan már ! De ez a kisebbik rész . A nagyobb a szociális háló . Hamarosan búcsút mondhatunk itt a családi pótléknak, az állami nyugdíj később ehenhalásra elég. Egészségügyi ellátás szintén jobb innét kissé keletre.

Londonból tuti megyünk , max a lakást tartjuk meg
    Unokatestvérét kb 10 éve Németországban orvos, de ő mindig a nyugati részen mozgott, és hiába beszéli már jó húsz éve felsőfokon a németet, egyszerűen úgy érzi nehezen fogadnak be külföldit , akármennyire is jól beszéli a nyelvüket. Tan neg az angoloknál is ridegebbek.
    Amigy tok sok ismerős mondja itt , hogy jó jó meg minden de valami hiányzik. Ezt én is érzem, de én ezt az érzést már 6 éves korom óta érzem. Lehet mondani gyokertelensegnek is, de az az otthon érzés, hogy oda tartozol , ismered a szűkebb környezeted, szereted az adott várost , otthon vagy. Nekem ezt se Jaszalsoszentgyorgy, se Budapest , se London nem tudta megadni. Csak anno Jászberény , de akkor meg nagyon kicsi voltam.

Új hozzászólás Aktív témák