Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Toomy: FOXPOST: régen jó volt, de már jobban jársz, ha elfelejted
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- droidic: Safe Mode az agyban
- urandom0: Mégsem számőzöm az AI-t az életemből :(
- Samus: Linkin Park - In The End (Demo)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
Új hozzászólás Aktív témák
-
tildy
nagyúr
válasz
gaborbol
üzenetére
Is. Amiatt is. Egyelőre a skótok szimpatikusak, helyben van, EU-ban akarnak maradni, plusz később az iskola is ingyenes( egyetem pl) , ha ott élünk .
Másrészt viszont mindkét gyerek imádja a magyaros ételeket, meg mi is( bár nekem a nemet sonkák , szalámik amik bejönnek ) . Poridge? Ugyan már ! De ez a kisebbik rész . A nagyobb a szociális háló . Hamarosan búcsút mondhatunk itt a családi pótléknak, az állami nyugdíj később ehenhalásra elég. Egészségügyi ellátás szintén jobb innét kissé keletre.Londonból tuti megyünk , max a lakást tartjuk meg
Unokatestvérét kb 10 éve Németországban orvos, de ő mindig a nyugati részen mozgott, és hiába beszéli már jó húsz éve felsőfokon a németet, egyszerűen úgy érzi nehezen fogadnak be külföldit , akármennyire is jól beszéli a nyelvüket. Tan neg az angoloknál is ridegebbek.
Amigy tok sok ismerős mondja itt , hogy jó jó meg minden de valami hiányzik. Ezt én is érzem, de én ezt az érzést már 6 éves korom óta érzem. Lehet mondani gyokertelensegnek is, de az az otthon érzés, hogy oda tartozol , ismered a szűkebb környezeted, szereted az adott várost , otthon vagy. Nekem ezt se Jaszalsoszentgyorgy, se Budapest , se London nem tudta megadni. Csak anno Jászberény , de akkor meg nagyon kicsi voltam.
Új hozzászólás Aktív témák
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3878
- Dell Latitude 7250 12" FHD IPS touch, i5 5300U, 8GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- REFURBISHED és ÚJ - HP USB-C/A Universal Dock G2 (5TW13AA) (DisplayLink)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest