Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- ldave: New Game Blitz - 2026
- ldave: New Game Blitz - 2025
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- leslieke: leslieke farmerzsebe
- sivi151: Framework csendesen felvette a magyar billentyűzetet
- vrob: Próbálkozás 386 alaplap újraélesztésre
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Pajac: Windows XP még mindig letölthető
Új hozzászólás Aktív témák
-
bocs, hogy korlátoztam az info-t...
De az igazság az, hogy nem info-t akartam megosztani, hanem benyomást. Sokkot, ahogy először találkoztam az oldallal. Alapból nem ár szerint van rendezve, hanem abc sorrend szerint, és így indul, hogy Audioquest, 228 e Ft. És az első oldalon csupa ilyen nagyságrend szerepel (ezért csináltam screenshot-ot!).. Ezt akartam átadni, nem linket, hogy szortírozd magadtól.
Később én is szortíroztam ár szerint, de addig nem jutottam el, hogy van 8 milliós is... és ilyen 5 ezer Ft-ot szántam a projektre, bár azt is drágállom, na, [OFF(]inkább elsörözném...
)
Azt is elhiszem amúgy, hogy a 600 Ft-os Hama kábel, amit találtam a fiókban, tényleg nem egy minőségi darab.
De hogy egy-két-három nullával nagyobb összegért mennyivel kap többet a júzer, az tényleg érdekes kérdés, valószínűleg a hifizmus ezen a szinten már tényleg az ezotériával mutat rokonságot.
-
gaborbol
őstag
Igy mar mindjart mas! Koszi!
Meg a vegen megvesznak minden olcso szart!Olvastam az ertekleseket, es irtak a userek, hogy ez tomor ezust kabel!
Aztam megneztem a gyartot, es majdnem az:
SOLID PERFECT-SURFACE SILVER (PSS) CONDUCTORS
Tokeletesen tomor- felulet ezustozott erintkezokCOLD-WELDED, DIRECT-SILVER PLATED PURE RED COPPER TERMINATIONS
Hideg forrasztott - kozvetlen ezustozott tiszta voros rez erintkezok.
Fonokom haverja jut eszembe, megvette itt a legdragabb tollakat itt amit csak talalt es eladta Japanban ket-haromszoros aron. El nem tudom kepzelni, hogy ki vesz meg egy 5000-8000 dollaros tollat amivel irni lehet, de nem volt gond az eladassal. Fonokom naszajandekkent kapott tole egy 10K dollaros tollat.
Kertem tole, hogy mutassam mar meg milyen toll az, de nem talaja

Új hozzászólás Aktív témák
- Gamer PC - Intel i7-10700K, RTX 3070, 32GB DDR4 RAM
- BONTATLAN! Samsung Q800F 5.1.2 ( HW-Q800F/EN 5.1.2) hangprojektor/soundbar/hangszóró
- Gigabyte RTX 4070 Super Windforce OC 12 GB (2 év garanciával)
- Új, csomagolássérült Philips, TrueLife, Lovi cumisüveg melegítők/sterilizáló/mellszívó - garival! -
- Sok garis asztali gép! ( 7950X3D, Nito+ 9070XT, 32 GB , 1 TB, 850 80+Platinum ) + LG OLED monitor
- Dell Vostro 3425 6magos Ryzen 5 5625U 8GB RAM 256GB SSD
- Dell Latitude 3310 13,3", Gold 5405U, 8GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 6GB RAMPAGE Shiva ADATA 600W
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE A520M R5 5500 16GB DDR4 250GB SSD 120GB SSD RX 580 4GB Zalman T3 Plus 400W
- GYÖNYÖRŰ iPhone SE 2020 128GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2183
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
)