Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- mefistofeles: Az elhízás nem akaratgyengeség!
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- sziku69: Szólánc.
- GoodSpeed: Daikin FTXF35E / RXF35F Sensira 3,3 kW Inverteres klíma - a Sztori
- Klaus Duran: RCS
Új hozzászólás Aktív témák
-
tildy
nagyúr
válasz
Vérboci
üzenetére
Talán nem írtam volna, hogy nem érkezik rá rendszeres összeg? Mert szerintem de. Pont ok amugy, akik most változtattak, az eddigi 350 Ft os csomag helyett kb választhatok havi 1-2 ezer forintost. Itt kinn három bankszámlán is van, egy a közös dolgokra, egy gyerekkel kapcsolatos dolgokra egy meg a sajátom. Kp felvet, utalás ingyenes mindegyikről. Az egyiknek ugyan van egy fontos díja, de sokszorosát visszahozza ha küldtök róla. A másikra meg a ffizetésem megy. De az is max 3 £ lenne, ha nem érkezne rá havi £1500.
-
parandroid
félisten
válasz
Vérboci
üzenetére
Plusz az árfolyamveszteség. Pár évig nekem is megvolt még a magyar bankszámlám, aztán utánaszámoltam, hogy évi 24k-t nem ér az nekem. Kis összegű havi terhelést érdemesebb inkább családtaggal lebeszélni (szülő, testvér), ha meg valami úgy adódik, hogy elkerülhetetlenül csak utalás jó,akkor utalok a német számlámról.
p
Új hozzászólás Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte GTX 1050 OC 2GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 9 285K 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Xbox Game Pass Ultimate előfizetések kedvező áron
- Apple iPhone 13 Pro Max / 128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / Akku:86%
- AKCIÓ! MSI Thin A15 B7VE FHD Gamer notebook - R5 7535HS 16GB DDR5 512GB SSD RTX 4050 6GB W11
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest