Hirdetés
- ricsi99: 6. Genes alaplap tündöklése kontra MS/Zintel korlátozásai
- hcl: Olympus E-PL1 nyomozás
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Meggyi001: Áram nélkül....méltóság nélkül.....
- Graphics: Telefonvásárlási kálváriám....avagy clickbait cím: Horror a hardveraprón
- MasterDeeJay: Egy nem átlagos Asus videókártya (GTX950M 2GB GDDR3)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
Új hozzászólás Aktív témák
-
parandroid
félisten
válasz
fokukac
üzenetére
De, az lesz az. Az F2 megoldotta, utána szépen működnek a kurzorgombok, köszi.
Amúgy arról van szó, hogy van egy sheetem, amiben minden év külön táblázatként szerepel. Mivel 2017 már véget ért, létrehoztam egy új táblázatot a 2018-as évnek, és mivel visszamenőleg éves átlagokat mutat a diagram a lap tetején, ezért frissíteni szerettem volna, hogy a 2018-as adatoknak is meglegyen már a helye a diagramban. Ehhez próbáltam manuálisan átírni a diagram adatsorát, ahol azt adod meg, hogy mely cellákból szedje az adatokat ( SHEET1!$A$1:$A$$10;SHEET1!$D$1:$D$$10;SHEET1!$G$1:$G$$10 , és így tovább). Ehhez az eddig felgyülemlett tapasztalatom szerint a legegyszerűbb módszer, ha hozzáírom a végére, hogy mi legyen az új tartomány, mert régen ment ugyan egérrel kijelölve is, de az az újabb (per)verziókban már inkább esetleges, de főleg idegesítő volt, ellenben sosem sikerült úgy, ahogy én szerettem volna.
Amúgy az hagyján, de még pöcökegerem sincs...
Az asztal ellenben itt van mellettem egy méterre, monitorostul, dokkolóstul, billentyűzet-egerestül, de szeretem a kihívásokat.p
Új hozzászólás Aktív témák
- Fotók, videók mobillal
- Microsoft Excel topic
- iPhone topik
- Parfüm topik
- ricsi99: 6. Genes alaplap tündöklése kontra MS/Zintel korlátozásai
- Samsung Galaxy S26 Ultra - fontossági sorrend
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Milyen légkondit a lakásba?
- Spórolós topik
- További aktív témák...
- MacBook Pro védőfóliák 14" 16"
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 256GB Black-1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3626, 100% Akkumulátor
- BESZÁMÍTÁS! Powercolor RED Devil RX 7900XTX 24GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- Xiaomi Redmi Note 13 / 8/256GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- Bomba ár! Dell Latitude E6420 - i5-2GEN I 8GB I 250GB I DVDRW I HDMI I 14" HD I Cam I W10 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Az asztal ellenben itt van mellettem egy méterre, monitorostul, dokkolóstul, billentyűzet-egerestül, de szeretem a kihívásokat.