Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- BerserkGuts: 9800X3D Hitvallás, Dogma megcáfolása egy RTX5080+12600K-val
- eBay-es kütyük kis pénzért
- hcl: Amúgy mi a terv?
- MasterDeeJay: Érdekesség: 16GB-os DDR3 sodimm modul asztali gépben
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Vérboci
addikt
jajjistenem hát akkor mit igyak.

Tessék, olyan cseh sört veszek amit mondasz.Az ételekkel kapcsolatos írásod bár igaz, nem vesz figyelembe pár egyszerű dolgot. Miszerint azért esszük amit, mert finom (ha finom).
Közkedvelt dolog pl. a parizeres történet, hogy abba mi minden van benne. Hát kérem egy kisipari (kézműves?) párizsi igenis tud finom lenni és onnantól nem érdekel az se, ha magát a hentest darálták bele.
A pizza hutos pizza szerintem jó minőségű, finom és murva drága. Be is zárt mifelénk már rég.kis színes: terveztem, hogy meglátogatok egy jó helyet Prágában, ahova régebben jártunk. A város túlsó fele, de mondom kirándulok. Erre ma megtudtam hogy bezárt...
Megint a plázában vacsorázok...
Új hozzászólás Aktív témák
- Kezdő fotósok digitális fényképei
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- Gaming notebook topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Milyen széket vegyek?
- Gyúrósok ide!
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- További aktív témák...
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- Gamer Egér RGB!!
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 12GB Zalman S2 TG GIGABYTE 750W
- Használt számítógépek/merevlemezek számlával, garanciával! Ingyen Foxpost/PostaPont!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest

Megint a plázában vacsorázok...
![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)