Hirdetés
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Pajac: Windows XP még mindig letölthető
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Dr.Zoo blogja, avagy az élet nagy dolgai...
- ldave: New Game Blitz - 2025
- leslieke: leslieke farmerzsebe
Új hozzászólás Aktív témák
-
parandroid
félisten
Na, ez a visszahámosodás nincs az új cuccal. 1 hét pihentetés után szinte nem is kellett vele foglalkoznia, és talán csak az első 1-2 nap volt kellemetlen. Neki valami spéci esete volt amúgy, csak 1,5-es volt a szeme, de valami egyedi hiba miatt csak nagyon vastag, és jó drága kontsklencsét tudott venni, úgyhogy volt ott korrigálnivaló. Én évente nézetem a szemem (3évente orvossal is, közte csak optikussal), sok éve be van állva -1,5re, szemcsit meg már megszoktam. Sporthoz veszem le, de kicsit olyan ez, hogy néha jól is esik, hogy tompább minden, néha fárasztó mindent élesen látni. Vezetéshez meg van dioptriás napszemcsim, azt valamelyik szemüvegcserénél akciósan megcsinálták.
p
Új hozzászólás Aktív témák
- BONTATLAN! Samsung Q800F 5.1.2 ( HW-Q800F/EN 5.1.2) hangprojektor/soundbar/hangszóró
- Gigabyte RTX 4070 Super Windforce OC 12 GB (2 év garanciával)
- Új, csomagolássérült Philips, TrueLife, Lovi cumisüveg melegítők/sterilizáló/mellszívó - garival! -
- Sok garis asztali gép! ( 7950X3D, Nito+ 9070XT, 32 GB , 1 TB, 850 80+Platinum ) + LG OLED monitor
- IPhone 12 Pro 128GB gyári független Silver új akku
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest