Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- BerserkGuts: 9800X3D Hitvallás, Dogma megcáfolása egy RTX5080+12600K-val
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- eBay-es kütyük kis pénzért
- hcl: Amúgy mi a terv?
- MasterDeeJay: Érdekesség: 16GB-os DDR3 sodimm modul asztali gépben
- sziku69: Szólánc.
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Asszem 200 körül volt a fényezés két elemre, kb. 200 az új lengőkar, valamennyi a lézeres futóműállítás mind a négy kerékre, meg a trailer költsége. Nekem annyit kellett csinálnom, hogy a végén aláírtam egy papírt, a Citroen minden mást elintezett. Én nem beszéltem a biztosítóval.
-
EQMontoya
veterán
Ez gondolom az, amit szamla alapjan kifizetnek, es ennek felet-harmadat ajanlanak?
Értelmes esetben fölémennek, mert nyilván jobban megéri nekik is kifizetni 300-at számla nélkül, mint 450+áfát.
Nálam nem volt ennyi eszük, bár az is benne van valószínűleg, hogy ha régi autója van a parasztnak, akkor szemetebbek, mert "úgyis kell neki minél hamarabb az autó, valószínűleg nem tudja meghitelezni a javítást, tehát elfogadja a kevesebbet is".Elég szar az egész rendszer amúgy, mert pl. a javítás idejére kiesett napokra nem kötelesek fizetni, még az adott napokra eső súlyadót/biztosítást/autópályamatricát sem, pedig ha ezt csengetniük kellene, meg napi valami fix pénzt az autóhiányra, akkor sokkal rugalmasabban kezelnék a dolgot.
Az meg azért valahol mégiscsak nonszensz, hogy két hétig nincs kocsim, aztán addig zsebből közlekedek, ahogy akarok.
Új hozzászólás Aktív témák
- Nem kilincselhet tovább a Tesla Kínában
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Asztrofotózás
- Mobil flották
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Vicces képek
- Kedvenc zene a mai napra
- Steam, GOG, Epic Store, Humble Store, Xbox PC Game Pass, Origin Access, uPlay+, Apple Arcade felhasználók barátságos izgulós topikja
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest