Hirdetés
- Klaus Duran: Minden drágul. Vajon a fizetések 2026-ban követi minimálisan?
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- droidic: Saját hálózat, saját szabályok – Építs profi infrastruktúrát!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Samus: Linkin Park - In The End (Demo)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Pajac: Windows XP még mindig letölthető
- Toomy: FOXPOST: régen jó volt, de már jobban jársz, ha elfelejted
Új hozzászólás Aktív témák
-
Viszlát
addikt
válasz
bobsys
üzenetére
Akkor nálatok már van valami extra feltéve. Se Print to PDF se más.
Hja, első gondolatom az volt, hogy Workflow-val megoldani, aztán mikor kiderült, hogy ahhoz értenem kéne Visual Basichez is (és még akkor se megy 3rd party nélkül), akkor alább adtam és mostmár kiegyeznék bármilyen megoldásban. Az eredeti formátum egyébként xml, de ez a SharePoint választása, nem az én hülyeségem...
Gépre lementeni és úgy ügyeskedni meg nem opció, mert pont azért van a SharePoint, hogy bizalmas információkat (ügyfél adatok, számlaszám és egyebek) ne tároljunk LAN-on vagy PC-n, hanem egy zárt buborékban lehessen csak elérni. Éppen ezért például LAN-ról fel tudok tölteni egy doksit SharePointra amit aztán meg tudok nyitni a buborékon belül is, de a bubin belülről feltöltött doksit nem tudom letölteni LAN-ra.
Új hozzászólás Aktív témák
- Lenovo IdeaPad 3 FELTURBÓZVA! 8GB RAM, IPS kijelző, 256 GB NVMe SSD, Win 11 Pro
- Ryzen 5 7500X3D +hűtött VRM-es B650M lap +16-32GB DDR5 RAM! GAR/SZÁMLA (a Te nevedre kiállítva)!
- Razer Blade 15 Base (2021)
- Xiaomi Redmi Note 12 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- TP Link HS100 Távolról vezérelhető Wi-Fi-s dugalj (Smart Plug)
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro 128GB Pacific Blue- 1ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3948
- HIBÁTLAN iPhone 12 Mini 64GB White -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3645
- ERAZER Cooling Kit V2 Vízhűtés - MD 62737 Beast 16 X1 gamer laptophoz
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK B650M R7 7700 32GB DDR5 1TB SSD RX 6900XT 16GB Zalman Z1 PLUS Seasonic 750W
- iPhone 12 Pro 256GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3581
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest