Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Toomy: FOXPOST: régen jó volt, de már jobban jársz, ha elfelejted
- MasterDeeJay: i7 4980HQ asztali gépben (vs i7 4770)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Winner_hun
félisten
válasz
Winner_hun
üzenetére
Hát ez azért már....
Eladótól kérek nyomkövetési számot, ad (MPD0101-0467-1). DPD oldalán (magyar, angol, amerikai) nézem, egyiken se jó. Kérdezem mégis hol lehet követni? Itt. Nagyon jó, 16-án nálunk, 17-én még változás és azóta semmi. Ma reggel felhívtam őket, mondom a nyomkövetési számot, nem jó. Mondjak irányítószámot, aztán nevet. Nincs a címre csomag. Mondom a kapott nyomkövetési oldalt. Telefonvonal túloldalán: "ezt tényleg mi szállítjuk, de nem tudok róla semmit, nincs a rendszerben". Írjak az eladónak hogy a kinti cégnél érdeklődjön, adjanak másik nyomkövetési számot. Küldött egy screenshotot a nyomkövetésről. ki vagyok segítve...
-
EQMontoya
veterán
válasz
Winner_hun
üzenetére
Ha a királyi mezitlábas posta helyett értelmes futárszolgálattal küldik (dhl, ups), akkor ez bizony előfordulhat.
Új hozzászólás Aktív témák
- Eladó Apple iPhone 15 Pro Max 256GB / Akku 90% / 12 hó jótállás
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 10, Xiaomi Redmi Note 10s, Xiaomi Redmi Note 10 Pro
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 4650G 16GB DDR4 500GB SSD RTX 2060 Super 8GB Rampage SHIVA ADATA 600W
- iPhone 13 mini 128GB Green -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3897
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A50/Samsung Galaxy A51/Samsung Galaxy A52/Samsung Galaxy A53
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest