- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- bambano: Bambanő háza tája
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- plevips: Sorozatkövető v 1.1
- Candy: IGPU dGPU passthrough, avagy a nem minden arany, amin megy a Furmark
- D@reeo: Pi-hole és a Telekom Sagemcom F@st 5670 DNS beállítása
Új hozzászólás Aktív témák
-
BlacKSouL
addikt
válasz
tiv83us
üzenetére
Én megvenném a
-ot. ![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Amúgy nekem anno egy HP ProBook 15"-os izé volt, na megvan, 4530s, azt én is SSD-vel kértem, mondtam, hogy ne legyen i5, legyen i3, de SSD-vel adják, küzdöttek vele kicsit, de végül a DVD helyére bement egy SSD beépítő keret, abba meg az SSD. Gyors is volt, mint a lóköpet. mod: Bírtam azt a szerkezetet, csak céges volt, vissza kellett adnom mikor elgyüttem. Végülis háromhetente utaztunk, beszerzőként, de kellett 4 küzdelmes év mire kikönyörögtem magunknak két ilyen gépet, aztán az "utódom" odajött, és próbaideje lejárta (3hó) környékén már meg is kapta amit akkor én távozóként leadtam. Kinek mi jut/jár. Mondjuk az a 1368 x izé méret volt sajnos, az volt az egyetlen hibája szerintem. Ja és fémlemez volt a fedlapja, igaz, kb. 0,1 mm vastag, de mégis fém, hideg

-
gaborbol
őstag
válasz
tiv83us
üzenetére
Kb mindketto ugyan az, alig van koztuk nemi elteres. A Vostro az belepo uzleti modell, en azt vennem.
Lenovo eleg jo arban nyomatja a cuccait, eleg sok desktopot adtunk el beloluk, ha mar ugy is SSD-t akarsz belerakni akkor ugysem fog megallni 600-bol, inkabb ezt vennem.
Új hozzászólás Aktív témák
- HIBÁTLAN iPhone 15 Plus 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4504
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T495 - R5P 3500U I 16GB I 512SSD I 14" FHD I Cam I W11 I Gari!
- 206 - Lenovo Legion Slim 7 (16IRH8) - Intel Core i7-13700H, RTX 4060
- Új Asus 16 TUF WUXGA 144Hz G-Sync Ryzen AI 9 HX 370W 32GB 2TB SSD Nvidia RTX4060 140W Win11 Garancia
- Bomba ár! Lenovo IdeaPad 3: i3-10GEN I 8GB I 256SSD I 14" FHD I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)