Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- balojazz: Szódakészítés üzembiztosan és olcsón! Figyelem, csak hardcore szódázóknak!
- gban: Meghalt Chuck Norris
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- suste: Openwrt Barrier Breaker 14.07 saját verzió Tp-link routerekre
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- talmida: Változások 2. rész
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- TheLázs: Nem tudom átugrani az árnyékomat,
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
EQMontoya
üzenetére
én így jártam anno Szegeden a Kossuth Lajos sugárúton. Egyszer csak éreztem, hogy férehúz az autó, megálltam, és ez volt...
Tsizta mák, hogy nem 5 perccel később az autópályán.Komplett féltengely-csere után egy nút-ot rosszul tett vissza a szerelő, és konkrétan kiesett a kerék. De közben mentem vele úgy 2000 km-t. És másnap reggel mentünk volna az Adriára nyaralni.

-
concret_hp
addikt
válasz
EQMontoya
üzenetére
nemtom olyan nagyon nem lepődtek meg , szóval lehet voltak előjelei

de az is igaz, hogy elég sz@r az út a környéken, ma a stadionoktól a reptérig (pongrác út felé indulva) vagy 3* én is csak qrvanagy koppanást hallottam a kátyú / egyéb szintbeli eltérés után az úton, konkrétan azt hiszem ennél a csíknál volt az eset: [link] a kép '14 júniusi azóta picit durvábban néz ki (és nem , nem úgy, mint amelyiket megcsinálták
)
Új hozzászólás Aktív témák
- Szeged és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Okos otthon - Home Assistant, openHAB és más nyílt rendszerek
- World of Warships
- Építő/felújító topik
- Telekom mobilszolgáltatások
- Kerékpárosok, bringások ide!
- ASUS blog: Aludj nyugodtan!
- NBA és kosárlabda topic
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- A tajvani chipgyártóknak is beteszi a kaput a Hormuzi-szoros lezárása
- További aktív témák...
- Apple Mac Mini M4, 256GB, 16GB!
- GAMER PC! i7-9700 / RTX 3070 8GB COC / Z390 / 16GB DDR4 / SSD 512GB / BeszámítOK
- HIBÁTLAN iPhone 11 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4411, 100% Akksi
- Powerbank Anker Prime, 20100mAh, 220W, QC + PD, Fekete A110BH11
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 5000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest