Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- perge666: Egy korszak vége
- BerserkGuts: 9800X3D Hitvallás, Dogma megcáfolása egy RTX5080+12600K-val
- eBay-es kütyük kis pénzért
- hcl: Amúgy mi a terv?
- MasterDeeJay: Érdekesség: 16GB-os DDR3 sodimm modul asztali gépben
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
Új hozzászólás Aktív témák
-
NoLF
veterán
válasz
fokukac
üzenetére
Gondolom eddig nem volt hideg meg ho, az volt a baj. Most hideg van es ho, az a baj. Nemsoka pedig megint nem lesz hideg es ho sem, az lesz a baj.
Ugy altalanossagban ez a mentalitas jellemzo rank, magyarokra.
Mas: van valakinek tapasztalata a kanari-szigetekkel? Ugy ertem ismeros aki arrafele dolgozik, stb.
Epp egy TEFL tanfolyamot vegzek es ha letettem, lehet nem artana kiprobalni a tudasom egy olyan helyen, ahol se hideg, se ho, de meg eso se nagyon van. Hallottam mar ezt-azt, leginkabb az erdekelne hogy vajon ha angoltanarkent kimegyek, elvarjak tolem hogy makogjak valamit spanyolul vagy tokmindegy?
Vendeglatasban el lehet helyezkedni csak angollal, de ajanlatos par szot makogni hogy legalabb a munkatarsakkal/fonokkel megertesd magad, vendegekkel nincs gond ebbol a szempontbol.
Jo lenne kinezni egy kicsit, megtapasztalni az ottani eletvitelt nomeg napozni neha melo utan, kozben, elott...
Nomeg persze mivel semminek nem neztem meg utana, azt sem tudom egyaltalan van/e ott ilyesmire szukseg, mint teaching english as a foreign language...
-
BlacKSouL
addikt
válasz
fokukac
üzenetére
Az a problémám, hogy nem értitek az iróniát szmájli nélkül. Szmájli miatt meg mindenki nyavalyog.
Hívtak síelni is, de egyrészt aki dolgozik, nem ér rá hétköznap síelgetni, másrészt meg így is utálom, dehogy megyek oda ahol még hidegebb van és csúszik is.
Viszont mivel nem saját kocsit amortizálok, a céges májkrobusz meg elmegy mindenhol, 2 méteres hóban is, annyira nem izgatom magam. Mondjuk az mókás, hogy az utakról itt sosem túrják el a havat, csak az autók szétcsapják, oszt annyi. A hókotró sószóró autó tegnap 10x ment el odavissza itt az ablak alatt, de se nem túrt, se nem szórt. Ez agyarországon ilyen: ne fogyjon a só, ne kopjon a koptatógumi, bőven elég, ha a gázolaj fogy.
#télapó: nem vasutas, vasas. Mondanám, hogy acélos, de az olyan izé
Új hozzászólás Aktív témák
- Lenovo 14 Thinkbook 2in1 Yoga FHD IPS Touch i7-1165G7 16GB 512GB Intel IrisXE AktívToll W11 Garancia
- Új! Razer Iskur V2 - Black gamer szék!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- GYÖNYÖRŰ iPhone 15 Pro Max 256GB Blue Titanium-1ÉV GARANCIA-Kártyafüggetlen, MS4091
- iPhone 14 128GB 100% (GARANCIÁBAN CSERÉLT)
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest