- Doky586: SecureBoot kulcsok frissítése (2026 nyara)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- MasterDeeJay: RAM gondolatok: Mennyi a minimum? DDR3 is jó?
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- mefistofeles: Az elhízás nem akaratgyengeség!
- sziku69: Szólánc.
- Pajac: Mi volt a legrosszabb, amire mezítláb léptél?
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
parandroid
félisten
válasz
EQMontoya
üzenetére
Én olyan helyeken voltam mindig, ahol saját étterem volt, vagy vidéken mi jellemzően kijártunk egy közeli vendéglátóipari egységbe ebédelni. Nyilván a hivatalos ebédszünet fél óra, az előtte 15-20 percviszont többnyire organizációs és logisztikai feladatokkal zajlik (ne már, még elment wc-re, tedd már le azt a kiba telefont, majd utána elintézed, éhen halok, én aztán nem megyek vele egy autóval, várj, ki kell vennem a gyerekülést, ottfelejtettem a belépőkártyámat, jaja, ezt az emailt még villámgyorsan el kell küldenem, stb, stb), utána pedig szintén eltart, mire fel tudja venni a társaság a munka ritmusát (kávé, cigi, mellékhelyiség még egyszer, ilyesmik).
Manapság már csak a nagyikkal kell megküzdeni ha hazamegyünk, de ott aztán nincs pardon, hiába kelt a család 9-kor, majd tartottunk egy jó kiadós reggelit 10-kor, délben ebéd van, és pont, és persze egyél még édes fiam, olyan sovány vagy, meg ezeknek a gyerekeknek se adtok rendesen enni, látom én.
p
Új hozzászólás Aktív témák
- Dell Latitude E7270,12.5",FHD,i7-6600U,8GB DDR4,256GB SSD,WIN11
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro Max 128GB Space Black - 1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS4332
- Lenovo IdeaPad Slim 3 83ER00J0HV Notebook
- 14" Dell Latitude laptopok: 5400, 5480, 5490, 7480, E6410, E6440, E5450 / SZÁMLA + GARANCIA
- Azonnali készpénzes Sony Playstation 4 Slim / PS4 Pro felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest