- mefistofeles: Az elhízás nem akaratgyengeség! 2 Ahogy én csinálom.......
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Candy: IGPU dGPU passthrough, avagy a nem minden arany, amin megy a Furmark
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Szólánc.
- hcl: Eszelős szívatás : kijelzőtükrözés 2026
- Flashback: Olcsó emulátoros kézikonzol: R36S
- Lalikiraly: Commodore The C64, Ultimate
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
parandroid
üzenetére
"iOs" és "legalább annyira használható", egy mondatban..?

az ios-ről egyelőre az a véleményem, hogy korlátoz. kellemetlen. kicsi a betű. nem tördel rendesen.
bizonyos programok-beállítások esetén (ahol valamelyik sarokban van egy OK vagy mentés gomb), nem érzi az ujjam csak ötödszörre.
Zenét hallgatni kurvajó, és nagyságrendi fejlődés egy blekkberri után, de mégsem fogom többet nyomogatni, mert nem növeli különösebben a hasznosság-érzetemet, és általában nem jó olvasni, és írni sem jó rajta, mert keskeny, fekve meg kevés a hely, még a ponthoz is külön be kell lépni egy menübe, stb.Véleményem szerint nincs hibája azon android(ok)nak, amit (amiket) használok. A kamera-probléma adott, de az Nexus 4-specifikus.
Nem fagy, stabilan működik, logikusan használható. Kb. 80 appom van, ebből kb. 25-öt telepítettem én, ezek hasznos appok, nem játszom rajta, amit akarok, azt megcsinálja. Néhány appot meg is vettem, mert tök jó. Szeretem, hogy van file-rendszer, hogy tudom pakolgatni a dolgaimat könyvtárakba, tudok belőlük rar-t csinálni, felküldeni a felhőbe két gombnyomással, majd lementeni bármelyik notimra, stb. Ugyanígy vissza is tudom állítani. Szeretem, hogy még a billentyűzetet is válogathatom.
Szeretem, hogy felnőttnek tekintenek, hogy engedik, hogy garázdálkodjak a készüléken.A tárcsázó és névjegy számomra jól működik. (Egy baj van, hogy lollipopp alatt kisebbek a gombok, így pl. nehezebb visszahívni valakit. de szvsz ez kezelhető).
Nem tudom, Te mit vársz el egy tárcsázótól, szerintem egyértelmű opciók vannak, vannak könnyen elérhető kedvencek, mindent könnyű megtalálni, új számot hozzáadni, összevonni másik névjeggyel. (tudom, nincs olyan fícsör, hogy összekeverje a névjegyeimet az asszonyéval, de szerintem ez nem gond
)Igaz, sosem használtam samsungos csili-vili csodákat.
És mondom, hogy a 2.3-as android óta nagyon sok víz lefolyt a Majnán.

-
EQMontoya
veterán
válasz
parandroid
üzenetére
Nekem az Androiddal csak az instabilitás volt a bajom. Fagyott, újraindult, hívás szakadt, szarakodott a hang hívás közben, ilyenek. Pedig alig-alig volt rajta telepített app, az is mondjuk ebay meg hasonló, viszonylag normálisnak mondható cucc.
Új hozzászólás Aktív témák
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Kávé kezdőknek - amatőr koffeinisták anonim klubja
- Máris elfogytak az idei évre szánt HDD-k a Western Digitalnál
- Garmin Instinct – küldetés teljesítve
- Gumi és felni topik
- Autós topik
- Windows Insider Program
- Elvonult a zimankó, de a hardverek nem mennek sehová
- Anime filmek és sorozatok
- Battlefield 6
- További aktív témák...
- Intel i5 9500TE // Számla+ Garancia //
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X390: i7-G8 I 16GB I 512SSD I 13,3" FHD Touch I HDMI I Cam I W11 I Gar
- Új és régi konzolok Okosítása és Szoftveres szintű javítása - MÁR 13.00-S PS4 IS!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! MSI B650 R7 7700 64GB DDR5 1TB SSD RX 7900 XTX 24GB Lian Li LANCOOL 216 ARGB 850W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

)