Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- caprine: Snowrunner játék manuális tuning lehetőségei
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Gurulunk, WAZE?!
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Szólánc.
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
Új hozzászólás Aktív témák
-
(Kolombusz)
veterán
Olyan nagyszabású tervekkel vettem én az N80-at, hogy milyen jó lesz, wifi, netezek majd orrba-szájba, ha nem vagyok otthon... Napersze... Egyedül akkor volt értelme, mikor Horvátországban tudtam használni.
3 megapixeles kamera? Hűű, mennyi fotót csinálok majd. Nappppersze...
MP3 lejátszó? (volt már az előző telefonjaimban is, de akkor még elnéztem a hibákat). Kényelmetlen, hogy mindig elő kell venni a zsebemből, ráadásul pont akkor merül le a telefon, mikor épp szükség lenne a telefonálásra.
Filmet is akartam nézni, de az egérmozitól hamar elment a kedvem.
A GPS-t utólag vettem, de csak totál ismeretlen helyen van értelme. Ott viszont nagyon jó.
Na, ezért döntöttem úgy, hogy kerítek mellé egy másik telefont, ami nem drága, nagyon szép és lehet vele telefonálni, meg SMS-t írni. A 8910-re esett a választásom. Titán-ház, talán a legszebb telefon, amit láttam és jól bírja az aksi.
Új hozzászólás Aktív témák
- Keresünk iPhone 14/14 Plus/14 Pro/14 Pro Max
- Apple iPhone 13 Pro Max Graphite ProMotion 120 Hz, Pro kamerák 128 GB-100%-3hó gari!
- iPhone 15 Pro 128GB Blue Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4589
- MacBook Pro 13, 14, 15, 16, MacBook Air M1, M2 M3 M4 bill magyarosítás lézerrel / sapkacserével
- LG UltraGear 27GP850-B IPS Monitor! 2560x1440 / 165Hz / 1ms / G-Sync / FreeSync
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest