- eBay-es kütyük kis pénzért
- petipetya: Nagy chili topic. :)
- mefistofeles: Az elhízás nem akaratgyengeség!
- Meggyi001: Amire figyelned kell Párizsban is...
- aquark: KGST processzorok 1984-ig
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
Új hozzászólás Aktív témák
-
(Kolombusz)
veterán
Olyan nagyszabású tervekkel vettem én az N80-at, hogy milyen jó lesz, wifi, netezek majd orrba-szájba, ha nem vagyok otthon... Napersze... Egyedül akkor volt értelme, mikor Horvátországban tudtam használni.
3 megapixeles kamera? Hűű, mennyi fotót csinálok majd. Nappppersze...
MP3 lejátszó? (volt már az előző telefonjaimban is, de akkor még elnéztem a hibákat). Kényelmetlen, hogy mindig elő kell venni a zsebemből, ráadásul pont akkor merül le a telefon, mikor épp szükség lenne a telefonálásra.
Filmet is akartam nézni, de az egérmozitól hamar elment a kedvem.
A GPS-t utólag vettem, de csak totál ismeretlen helyen van értelme. Ott viszont nagyon jó.
Na, ezért döntöttem úgy, hogy kerítek mellé egy másik telefont, ami nem drága, nagyon szép és lehet vele telefonálni, meg SMS-t írni. A 8910-re esett a választásom. Titán-ház, talán a legszebb telefon, amit láttam és jól bírja az aksi.
Új hozzászólás Aktív témák
- Projektor topic
- Elvonult a zimankó, de a hardverek nem mennek sehová
- Bestbuy játékok
- Milyen nyomtatót vegyek?
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Házimozi és Hifi kábelezés!
- Anime filmek és sorozatok
- További aktív témák...
- Seagate 500G
- GMKTec NucBox M6 Ultra mini brand számítógép - R5 6600H 32GB 4800MHz DDR5 1TB SSD AMD Radeon 660M W
- Tado V3+ komplett okosotthon fűtés eladó
- Beszámítás! Microsoft XBOX Series X 1TB SSD fekete játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- Beszámítás! Sony PlayStation 5 825GB SSD Digital konzol extrákkal garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! HP ProBook 430 G5 - i5-7GEN I 8GB I 128GB SSD I HDMI I 13,3" HD I Cam I W11 I Garancia!
- Akció! Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 1600X / RX 580 8GB / 500GB SSD + 2TB HDD / 16GB RAM
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro Max 512GB Silver -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen
- Dell Optiplex MT / SFF , 3050, 3060, 3070, 5070, 7060, 5090/ 7.-8.-9.-10. gen/ SZÁMLA- GARANCIA
- DELL Precision 5540 Workstation i7-9850H Nvidia Quadro T1000 32GB 1000GB 15.6" 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest