Hirdetés
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Toomy: FOXPOST: régen jó volt, de már jobban jársz, ha elfelejted
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Pajac: Windows XP még mindig letölthető
- Klaus Duran: Minden drágul. Vajon a fizetések 2026-ban követi minimálisan?
Új hozzászólás Aktív témák
-
(Kolombusz)
veterán
Olyan nagyszabású tervekkel vettem én az N80-at, hogy milyen jó lesz, wifi, netezek majd orrba-szájba, ha nem vagyok otthon... Napersze... Egyedül akkor volt értelme, mikor Horvátországban tudtam használni.
3 megapixeles kamera? Hűű, mennyi fotót csinálok majd. Nappppersze...
MP3 lejátszó? (volt már az előző telefonjaimban is, de akkor még elnéztem a hibákat). Kényelmetlen, hogy mindig elő kell venni a zsebemből, ráadásul pont akkor merül le a telefon, mikor épp szükség lenne a telefonálásra.
Filmet is akartam nézni, de az egérmozitól hamar elment a kedvem.
A GPS-t utólag vettem, de csak totál ismeretlen helyen van értelme. Ott viszont nagyon jó.
Na, ezért döntöttem úgy, hogy kerítek mellé egy másik telefont, ami nem drága, nagyon szép és lehet vele telefonálni, meg SMS-t írni. A 8910-re esett a választásom. Titán-ház, talán a legszebb telefon, amit láttam és jól bírja az aksi.
Új hozzászólás Aktív témák
- RAM memória Crucial Pro OC Gaming 16GB DDR5 6400MHz CL32 Black - bontatlan, új
- Dell Latitude 7420, 14" FHD IPS kijelző, i7-1185G7 CPU, 16GB DDR4, 256GB SSD, W11, Számla, 1 év ga
- Corsair 64GB KIT DDR4 3200 MT/s CL16 Vengeance LPX - bonatlan, új
- Corsair 32GB KIT DDR4 3200MHz CL16 VENGEANCE RGB PRO SL Black - bontatlan, új
- LG UltraWide 49WQ95X-W monitor
- 2 X Dell Poweredge T320, 96GB DDR3 ECC RAM, 2.2 GHz CPU, 2 x 495W PSU
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B550M R7 3700X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Zalman Z1 PLUS CM 700W
- Új! AKRacing Premium Master gamer szék
- Karácsonyi RAKTÁRSÖPRÉS!!! - Videókártyák, Monitorok, Notebookok, Stb. - Szaküzletből! Számlával!
- TELJES KÖRŰ IT BESZERZÉS
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest