Hirdetés
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: MárkaLánc
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- bobalazs: i5 4690 + RX 460 HTPC
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- talmida: Változások 2. rész
Új hozzászólás Aktív témák
-
parandroid
félisten
válasz
fokukac
üzenetére
Ezekkel a szar vpay-es kártyákkal, amit a németek használnak a folyószámlákhoz, másképp nem is mehet a dolog, csak direkt bankszámla-használattal, maguk a kártyák szinte semmire nem jók, csak fizetni tudsz vele.
Ahogy declare és emvy is írja, összekapcsolod a paypal accountot a bankszámlaszámoddal, és onnét vonnak mindent, nem kell külön paypal egyenleg, meg utalgatás, és mint látod, még interneten fizetőképes bankkártya sem.
p
-
Declare
őstag
válasz
fokukac
üzenetére
Alap nem alap, ha nincs rajta a 3 szamjegyü kod, nem tudom megadni hiaba szeretnem....azert meg nem fogok 50 eurot fizetni evente, hogy legyen egy mastercardom, hogy az ebayen tudjak paypallal fizetni

jah arrol nem beszelve, hogy több boltban nem fogadjak el a mastercardot csak az EC kartyat....illetve Magyar mastercardommal jartam ugy, hogy neha nem tudtam fizetni a boltban....
Új hozzászólás Aktív témák
- LENOVO TABLET 10 (N4100),10.1",WUXGA, 2-IN-1 TABLET,Ceruza,LTE kártya,8GB DDR4,128GB SSD,WIN11
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB RAM RX 9060 XT 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Issey Miyake Nuit D'Issey
- Xiaomi 17 Ultra Starlit Green 512GB használt karcmentes garancia 2029.03.05.-ig + Photographer Kit
- Akció!!! Sosemhasznált! HP OmniBook 5 Ultra 7 255U 5.2GHz 16GB 1000GB 16" FHD+ Gar.: 1 év
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest