- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Klaus Duran: RCS
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 14 – Kések, késélezés
- lkristóf: Prohardver fórum userscript – hogy lásd, mikor neked válaszoltak
- eBay-es kütyük kis pénzért
- KISDUCK: Look! There's a Lion, oh my god!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gerner1
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
Új hozzászólás Aktív témák
-
tildy
nagyúr
válasz
EQMontoya
üzenetére
Tudod vannak, akik low budget módon intézik az utazásokat.
Mawyx: adok uk three simet, azzal ingyen van kinn a mobilnet. 15 font feltoltesnel. Abból párszor haza is tudsz telefonálni.
A skypenal is van feltöltés, 10 font vagy euró talán, azzal relative olcsó percdijjal hivhatsz mobilt, vezetekest. Én rendszeresen használom, ne félj, ha segítség kell megmutatom.
@ : bullyingban valóban nagy szokott itt lenni az osszetartas.
-
Mawyx
őstag
válasz
EQMontoya
üzenetére
Már vártam az ilyen hozzászólást, nincs szükségem magyarázkodásra egyébként, de a repjegyet kaptam/loptam/találtam/senkineksemmiközehozzá és van 100 ezrem, amiből meg kell oldani 1 hét szállást és kaját, transzfert. Mivel most is betegállományban nyomom itthon az ágyat már 1 hónapja és a másodállásom is épp otthagytam, mert szerintem az éjszakázásba betegedtem bele, nem éri meg minimálbérért saját kocsival sofőrszolgálatoskodni, így éppen nem sikerült több pénzt gyűjteni. Nem megy, hogy 40 dollárért (ez hol 1000-3000 ft?) feltöltőzek, mert abból inkább kaját veszek.
Mellesleg a szálláson nincs wifi.Nah, köszi mindenkinek! Akkor majd dobok 3 db sms-t a rendes telefonomon vagy tényleg 3-szor roamingolni talán belefér. Marokkóból is valami 700 Ft volt a hívásindítás, a fogadás meg 300 Ft körül, így mondtam, hogy inkább ők hívjanak

Starbucksban van wifi, megjegyeztem.
Nézem ezt a Skypeot is, lehet nem olyan rossz, csak nekem ismeretlen, még meg kell tanulni.
Új hozzászólás Aktív témák
- A megszokottól eltérő képaránnyal jön a JapanNext monitora
- Jövedelem
- Mozilla Firefox
- Marathon - Mostantól végre ingyen kipróbálhatod!
- PlayStation 5
- Assetto Corsa Rally
- E-book olvasók
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Gitáros topic
- Spórolós topik
- További aktív témák...
- Lenovo IdeaPad Slim 3 Ryzen 7 8840HS 15" FHD+ 24GB 1000GB Teljeskörű garancia
- DELL Precision 3420 (SFF),i5-6600,8GB DDR4,128GB SSD,Nvidia Quadro K420 2GB VGA,WIN11
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro Max 128GB Pacific Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, 100% Akkumulátor
- Használt Bonsen VS1900 vákuumos fóliahegesztő
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4567
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest