Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Klaus Duran: Minden drágul. Vajon a fizetések 2026-ban követi minimálisan?
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Lalikiraly: Asus Gaming V16 - RTX5050
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- vrob: Próbálkozás 386 alaplap újraélesztésre
- Invázió egy novellában 3-4. (Update) +5. fejezet! (18+ nyelvezet)
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
EQMontoya
üzenetére
ezen már egyszer vitatkoztunk, de továbbra sem értek veled egyet, szerintem kifejezetten kellemes a közlekedés észak-buda és dél-buda között, a hév-villamos összeköttetés egyenesen kiváló (a járművek korát leszámítva) és ez egész nap működik. mostanában 86-os busszal járok a batthyány térig és az is kifejezetten gyors. oké, tegyük hozzá, hogy reggel 3/4 7-ről beszélünk, hazafele már nem lehet bevállalni, főleg a rakparti lezárásokkal.
ezért is jó szerintem, hogy ezt a vonalat erősítik, mind az 1-es villamossal (103-as busz helyett például), mind a fonódó villamoshálózattal, ami szerintem alapvetően jó.
Új hozzászólás Aktív témák
- OTP Bank topic
- Adguard Premium (Android, PC és egyéb rendszerekre, valamint böngészőkhöz)
- Projektor topic
- ASUS routerek
- Linux Mint
- XMLTV EPG letöltő progi
- Konzolokról KULTURÁLT módon
- NVIDIA GeForce RTX 3080 / 3090 / Ti (GA102)
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- További aktív témák...
- Targus DOCK423A - USB-C Dual HDMI 4K HUB - 2 x HDMI (120Hz)
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK H510M i5 11400F 16GB DDR4 1TB SSD RTX 4060 8GB Zalman S2 TG Cooler Master 650W
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- iPhone 12 Mini 64GB 100% (GARANCIÁBAN CSERÉLT)
- Ventilátor bazár /NZXT/CORSAIR/LIAN LI/DEEPCOOL/ZALMAN/120MM/140MM/VEZÉRLŐK/LED KIT-ek/
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest