- eBay-es kütyük kis pénzért
- Geri Bátyó: Régi VGA, HDMI és a felbontás
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- Lalikiraly: Commodore The C64, Ultimate
- Gurulunk, WAZE?!
- mefistofeles: Az elhízás nem akaratgyengeség!
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- MasterDeeJay: RAM gondolatok: Mennyi a minimum? DDR3 is jó?
- sziku69: Szólánc.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Vérboci
addikt
Na ez most mókás lesz, hogy tildy 2009-es bejegyzésére válaszolok, de a sors úgy hozta, hogy egy keresés nyomán rábukkantam erre a hozzászólásra.
Köszönöm jól vagyok, megvagyok. Elteltek az évek. Munka, család ilyesmi. Emellett nincs idő online is élni, csak célirányos keresésekkel jövök PH-zni, Mobilarénázni, olvasni. De mondom, minden okés.
Tök jó, hogy van aki itt is emlékszik rám :-)Remélem mindenkinél szintúgy minden okés.
Jó kis közösség volt ez akkoriban. Biztos most is jó, csak én ebből már kimaradok. Vagy éppen attól jó most, hogy kimaradok
-
Korcsii
őstag
Elromlott a net, meg kéne javítani. Legalábbis ami közösségi részét illeti.
sry, úgy látszik ma ilyen nosztalgiaestét tartok... nem akartam írni, még off topikot olvasni se (mert bár régen sokszor végigolvastam a napi hozzászólásokat, de ma már nincs mit), csak a logout-on valahogy ráakadtam Bash-ra, és láttam, hogy már egy ideje nem volt a ph-n... gondoltam rákeresek itt... túl sok találat (válasz) nem volt... vlad reinkarnációiját viszont szilveszter előtt lehetett látni a pórba topikban... már ha az aláírás valódi... nekem is hiányzik a régi hangulat, pedig általában csak olvasó voltam itt az off topikban, de pl tiv61us logout írásai is hiányoznak, hogy másokat ne említsek...
Mi történt itt, meg úgy az egész világon? Válság van?
Új hozzászólás Aktív témák
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Diablo II: Classic és Resurrected
- Kicsi, USB-C, több protokollt támogató Xiaomi töltő jelent meg
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Battlefield 6
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Konzolokról KULTURÁLT módon
- AliExpress tapasztalatok
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A50/Samsung Galaxy A51/Samsung Galaxy A52/Samsung Galaxy A53
- Dell Precision 3561,15.6" FHD,i9-11950H,16GB DDR4,512GB SSD,T600 4GB VGA,WIN11
- iPhone 12 64GB 100% (1év Garancia)
- 161 - 162 - 163 - Lenovo LOQ (15ARP9) - AMD Ryzen 7 7435HS, RTX 4060 (ELKELT)
- LG 55B4 - 55" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs