Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- GoodSpeed: Munkaügyi helyzet Hajdú-Biharban: észak és dél
- laca223: A civilizáció mint bugos operációs rendszer
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- laca223: Miért győz a kollektív meggyőződés akkor is, ha saját magát teszi tönkre?
- droidic: Safe Mode az agyban
- urandom0: Mégsem számőzöm az AI-t az életemből :(
Új hozzászólás Aktív témák
-
Vérboci
addikt
Na ez most mókás lesz, hogy tildy 2009-es bejegyzésére válaszolok, de a sors úgy hozta, hogy egy keresés nyomán rábukkantam erre a hozzászólásra.
Köszönöm jól vagyok, megvagyok. Elteltek az évek. Munka, család ilyesmi. Emellett nincs idő online is élni, csak célirányos keresésekkel jövök PH-zni, Mobilarénázni, olvasni. De mondom, minden okés.
Tök jó, hogy van aki itt is emlékszik rám :-)Remélem mindenkinél szintúgy minden okés.
Jó kis közösség volt ez akkoriban. Biztos most is jó, csak én ebből már kimaradok. Vagy éppen attól jó most, hogy kimaradok
-
Korcsii
őstag
Elromlott a net, meg kéne javítani. Legalábbis ami közösségi részét illeti.
sry, úgy látszik ma ilyen nosztalgiaestét tartok... nem akartam írni, még off topikot olvasni se (mert bár régen sokszor végigolvastam a napi hozzászólásokat, de ma már nincs mit), csak a logout-on valahogy ráakadtam Bash-ra, és láttam, hogy már egy ideje nem volt a ph-n... gondoltam rákeresek itt... túl sok találat (válasz) nem volt... vlad reinkarnációiját viszont szilveszter előtt lehetett látni a pórba topikban... már ha az aláírás valódi... nekem is hiányzik a régi hangulat, pedig általában csak olvasó voltam itt az off topikban, de pl tiv61us logout írásai is hiányoznak, hogy másokat ne említsek...
Mi történt itt, meg úgy az egész világon? Válság van?
Új hozzászólás Aktív témák
- HP EliteBook 850 G8 Fémházas Tartós Laptop 15,6" -65% i7-1185G7 32/512 Iris Xe FHD
- Gamer PC - INTEL I7-14700KF / RTX4080 SUPER 16GB / 32GB DDR5 / 3TB SSD / 1000W 80+GOLD / 360 AIO
- Dell Optiplex 3050 Sff i5-7G /8 gb ddr4/NVME foglalt/ 250gb ssd
- AMD Radeon RX 7600 8GB OC HIBÁTLAN!!
- Hibátlan 2+ Év Garancia! GIGABYTE GeForce RTX 4060 EAGLE OC 8GB
- Honeywell DC311E elemes kapucsengő BONTATLAN
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- HIBÁTLAN iPhone 12 Mini 64GB White -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3644
- Eladó szép állapotban levő Apple iPhone 11 64GB fehér / 12 hónap jótállással!
- Samsung Galaxy A16 / 4/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest