Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• Racecam

nagyúr

válasz VladimirR #36965 üzenetére

Induljunk ki abból, hogy mit nevezünk normális beszélgetésnek (ez a kiemelés meg tőlem, majd később visszatérünk rá).
    Akik itt üzeneteket, hozzászólásokat írnak különböző OFF témákban, azok számára bizonyára teljesen normálisnak számítanak a leírt gondolatok, gondolatfoszlányok. Sőt, azoknak is akik erre válaszolnak, reagálnak. Persze, vannak akik számára ez minden, csak nem normális. Nem baj, ők valószínűleg nem fogják ezeket olvasni és nem is reagálnak rá, hiszen még egyszer mondom, nem kötelező részt venni ebben az általuk abnormálisnak tartott hozzászólásoktól hemzsegő topicban. (Legfeljebb megjegyzést tesznek rá, engem nem zavar, az más kérdés, hogy ennek nem sok értelmét látom. Akkor már egyszerűbb, ha létrehoznak egy számukra is megfelelő színvonalú, szerintük normális topicot.

Végül a beszélgetést nem véletlenül emeltem ki az elején, mert a másik kritikád a topic cset jellegére vonatkozott. Ugye a beszélgetés szó jelentése, hogy legalább kettő, de sokszor több ember, egymásnak címezve mond, jelen esetben ír valamit. És a másik válaszol. Tehát az alapelvekben sincs kifejezetten tiltva a cset jellegű beszélgetés, mivel azonban ez a szakmai topicokban rendkívül zavaró és általában kevés használható információt tartalmaz, illetve legtöbbször OFF jellegű, nem nagyon szeretjük. De ebben a topicban szerintem nincs vele semmi gond, sokkal kevésbé zavaró, mint máshol.

Most mindjárt éhen halok, úgyhogy ennem kell valamit, elnézést! :)

Com'è diverso il mondo visto da qui

• Thrawn

félisten

válasz VladimirR #36965 üzenetére

Nem, erre:
    akartam kerni valami egyertelmu szabajzast a nem szakmai kategoriakrol, meg a logoutrol, hogy mit lehet, mit nem Link

Different songs for different moods. łłł DIII Thrawn#2856 łłł Look! More hidden footprints! łłł D4BAD łłł WoT: s_thrawn łłł

Új hozzászólás Aktív témák