Hirdetés
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- MasterDeeJay: Érdekesség: 16GB-os DDR3 sodimm modul asztali gépben
- bambano: Bambanő háza tája
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Sapphi: StremHU | Source – Self-hostolható Stremio addon magyar trackerekhez
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha különkiadás – Bors
Új hozzászólás Aktív témák
-
BlacKSouL
addikt
válasz
Bubu79
üzenetére
Katica: nekem elég magas a fényigényem, ezért utálom a ködös felhős időt, és élvezem ha süt a nap. Vannak akik nem így vannak ezzel, ők lehet hogy nem igénylik annyira a természetes fényt. Én ezt arra vezetem vissza, hogy a lakásunk kétoldalon erkélyes, függőfolyosós, és az ablakok minden szobában faltól falig, plafontól radiátorig vannak. [link], [link] Ráadásul a hetediken lakunk, és az egyik irányban a Mátráig semmi nem korlátozza a kilátást, és mivel az a déli oldal, így a napfényt sem (a másik oldalon meg a szembeház fehéres faláról verődik vissza nagyon sok fény, így az az oldal ami északi, az is mindig világos, majdnem napfényes) Laktam Pesten albérletben olyan lakásokban, ahol nyáron fényes nappal is lámpát kellett gyújtani, meg én a családi házakban is azt nem szeretem, hogy ami régebbi tervezésű, azokon kicsik az ablakok, és a mostani lakásnál sötétebbek. Viszont ott tényleg ki lehet menni.

Új hozzászólás Aktív témák
- Alpenföhn Ben Nevis processzorhűtő
- Eladó konfig! I9-14900K 2TB SSD 32GB DDR5 RTX5070 12GB!
- Szép! Lenovo ThinkPad P15 G2 Tervező Vágó Laptop -75% 15,6" i7-11850H 32/512 A3000 4GB /1,5 Millió/
- !AKCIÓ! GAMER PC Intel Core i9-10900X/ASUS ROG Strix X299-E Gaming/NVIDIA GeForce RTX 3080/32 GB RAM
- Rockrider Race 940 S
- Laptop felvásárlás , egy darab, több darab, új , használt ! Korrekt áron !
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! ASUS B450 R5 2600X 8GB DDR4 250GB SSD 120GB SSD GTX 1050Ti 4GB Gamdias Argus E1 400W
- Használt számítógépek/merevlemezek számlával, garanciával! Ingyen Foxpost/PostaPont!
- Motorola Razr 50 256GB,Újszerű,Adatkabel,12 hónap garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest