Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Krumple: [Xpenology] DSM 7.3 telepítése proxmox 9 alatt - GUIval
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Kalandor: „Ha engedtem volna a lelkiismeretemnek, az üzlet kevésbé lett volna jövedelmező”
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
csapos2
addikt
válasz
parandroid
üzenetére
A csacsi, ha szabad kérnem.
Hol lehet ezidőtájt a moderátorok agyára menni?
-
csapos2
addikt
válasz
parandroid
üzenetére
Nem tudom feltűnt-e, de a fejed majdcsak nagyobb mint a tested. Egy ekkora golyóban csak van némi tárolóegység, ami még ép. Koncentrálj.
-
csapos2
addikt
válasz
parandroid
üzenetére
Laknál csak közelebb, nem volna ennyi borod. Mire jutottál a mindenről?
-
csapos2
addikt
válasz
parandroid
üzenetére
Milyen káros hatásokról beszélsz?
Ma rádöbbentem, hogy 45 éves vagyok. Kb. fél éve valaki rákérdezett mennyi idős vagyok, 46-ot feleltem. Egészen a mai napi ebben a tudatban éltem, majd ma megvilágosodtam. Nyertem magamnak egy évet. Ügyes kis csacsi vagyok ugye?
-
csapos2
addikt
válasz
fokukac
üzenetére
Nem ígérem, hogy jó leszek. Igazából nincs is hozzá kedvem.
Ez neked szólt, csak elbénáztam. Nem hiszem, hogy csak az idő hiánya a magyarázata ennek a temetői hangulatnak itt.Meg is találtam a képet az adatlapomról. Csak már nem igazán rémlik miféle ámokfutást rendeztem.
Boci: Abban a korban még én is elfetrengtem egy akkora ágyon másodmagammal.
-
csapos2
addikt
válasz
Vérboci
üzenetére
Nem ígérem, hogy jó leszek. Igazából nincs is hozzá kedvem.
Boci: A saját nevedben nyilatkozz. Én gyermek vagyok mindmáig. Mennyi idős is egyébként a társaság? Ahogy kivettem szemérmetlenül fiatalok ide nem írkálnak.
Miért ragad annyira a fika és ami jobban érdekelne, mitől?
-
csapos2
addikt
Lelkes híveid várakoznak reád.
[link] -
csapos2
addikt
-
csapos2
addikt
Kérdés. Kik azok akik a közelgő ünnep ékes kellékét korábban díszítik mint 24.-e, vagy esetleg már meg is tették és kik azok akik régiesen csak a Szent Estén díszítenek fát?
És hol van a sötétlelkű is?
-
-
csapos2
addikt
válasz
parandroid
üzenetére
Mit játszik ott?
kraftxld: A törött kijelzőt szar nézni. ;-[
NoLF: Egyem azt a kis kinyiffanós képed, szeretem az efféle hozzáállást. ;-]]
-
csapos2
addikt
-
csapos2
addikt
Üzenet írás közben feldobott nekem egy olyat, hogy minden képem. Meg lehet tudni, hogy egy adott képet hova töltöttem fel annó?
-
csapos2
addikt
Hova ez a nagy rohanás?
Igen az első benyomás fontos ez vitathatatlan tény de előfordulhat, hogy - példának okáért nálam elég sűrűn - amit elsőre nem épp a legvonzóbbnak találtam, azt a későbbiekben valami megszépíti. Egy gesztus, egy elejtett szó, bármi. És amit addig negatívumként kezeltem megváltozik. Ezért is az a véleményem, hogy az ilyesmire időt kell(ene) hagyni. Szerintem.
Robi: Azért nem mert ez csak egy modern kori vívmány, aminek vagy behódolunk vagy nem.
-
csapos2
addikt
Ez a tinder komolyan arról szól, hogy képek alapján válogatsz az emberek között és döntöd el kivel akarsz megismerkedni?
Csak panaszként mondanék el egy mai esetet. Az arckönyv nevű közösségi oldalon csináltam egy új profilt - mivel a régit töröltem. A nevemet németre fordítva adtam meg (valószínűleg ez volt a gondjuk) és letiltottak. Persze a sok lakatos dikaprió meg rézműves dzsovanni (szándékos kisbetű) maradhat. Magam sem értem hogy gondoltam...
-
csapos2
addikt
válasz
parandroid
üzenetére
Mi van vele? Nekem - bár nem ismerem - társkeresőnek tűnik és olyasmi nem kell. Értelmes gondolatszálakat kutatok, amiket fel lehet szedni, göngyölni, vagy kócolni. Vitázni, vagy elmerengeni. Még az is lehet részegen fogok fórumozni. :-]
-
csapos2
addikt
Pontosan azon vagyok, ezt a saját súlyos edzés dolgot kóstolgatom. Nade ez csak a testi része, a léleknek is szüksége van felüdülésre. Ahhoz meg szükségem lenne némi értelmes emberszabásúra, akik ki is tudják fejezni gondolataikat és nem utolsó sorban hajlandóak azokat megosztani.
-
csapos2
addikt
Elnézve ezeket a játékokat ez a hetes gomba jelmez hiteles képet festhet rólad :-] Még nálam is perverzebb lehetsz.
tbs: Természetesen én sem unatkozom, mert olyan túl sok időm azért nincs, kutatásom (kérdezősködésem) célja, hogy azon kis időt, értelmesnek tűnő, esetleg hasznos tevékenységgel múlattassam. Tél közeledtével egyre inkább több akad.
-
csapos2
addikt
Nos akkor Hetes és kukacka. Úgy tenném fel a kérdést hogyan éritek el, hogy ne unatkozzatok? Persze tudom, munka meg munka, de ha épp nem dolgoztok.
-
csapos2
addikt
válasz
parandroid
üzenetére
Akkor a Télapót majd jól megdorgáljuk, vagy hagyjuk, hogy egy nem túl drága "Télanyó" megtegye helyettünk.
Nos akkor első körben mesélhetnél is erről a bűnös cselekedetedről. Miért, hogyan, mikortól? -
csapos2
addikt
Köszönöm a segítséged kedves Hetes! Ez a Discord dolog közelít ahhoz amit kerestem a témákat még böngészgetem, de kezdésnek nem rossz.
ToBeY: Itt ugyan nem süt, de minek is tenné. November vége van havaznia kellene, hogy mire a Télapó jön tudjon siklani a szánkója.
peterkeT: Csak nem fogyókúrába kezdtél?
-
csapos2
addikt
válasz
parandroid
üzenetére
Amit nem bánok. Csak kicsit fel kell dobni a helyet. Kezdhetnénk mindjárt azzal, hogy a szép kerek fejed lecsiszoljuk és átfestjük. Itt-ott mattulni látszik a régi dicső fénye. :-]
-
csapos2
addikt
válasz
FehérHolló
üzenetére
Te átok. És én még nagy lelkesen rá is kerestem.
Szerk.
Egyébként kutakodásaim alatt azt tapasztaltam, mégsem ez a chat vonal lesz amit keresek. Benéztem néhány számomra elérhető helyre, te jó ég mik mennek ott. Eszetlen vihogás, értelmetlen keresztbe-kasba írogatás. Na és szép anyanyelvünk, hogy is mondjam... sírva fakadna. -
csapos2
addikt
Üdvözletem Hölgyeim és Uraim!
Mivel itt előfordulnak -magamhoz hasonlatos - perverz alakok így feltennék egy kérdést. Létezik olyan oldal a neten ahol fórumhoz hasonlóan bele lehet olvasni mások beszélgetésébe és be lehet oda kapcsolódni ha olyan a téma, ám pörgős mint egy chat? Nem társkeresési céllal érdekelne, egyszerűen érdekes dolgokat szeretnék találni.
-
csapos2
addikt
válasz
Racecam
üzenetére
Mindig is egy kiszámíthatatlan alak volt. Képes volt hajnali 3-kor a sör hőmérsékletének ellenőrzése közben és a buborékok számolgatása mellett adatlapokat böngészgetni. Bár, hozzá teszem, szerintem, figyel ő csak nem szól, mert azt hiszi nem tudjuk, hogy itt van. Pedig, ha tudná, amit nem tudunk mi sem, akkor lennél te nagy gondban, drága Miku.
Kérlek mondd, hogy nem írtál neki privátot, mert az nagyon felmérgeli...
-
csapos2
addikt
válasz
Racecam
üzenetére
Mindent látó tünde szemed, mondd mit lát Mikulás. Nem mondtam, mert nem kérdezted, nem kérdezted, mert nem merted, nem merted, mert a fene tudja miért. Na érted. Nem vertem egyébként ezt nagy dobra, Robi és a kedvese is csak egy véletlen elszólásból tudták meg. Még talán Balta sem tudta csak utólag meg, vagy nem is tudom. Az az átok sem beszél már velem időtlen idők óta.
-
csapos2
addikt
válasz
Racecam
üzenetére
Én sok mindent nem mondok el, amit el kellene és sok mindent elmondok, amit nem kellene. Teszem ezt annak tudatában, hogy fogalmam sincs róla mit teszek és annak mi lesz a következménye. De ugye ez egy nyúlnál teljesen elfogadott tulajdonság.
Kukackám: Nagyfejű tudja azt nagyon jól, éppen azért szólogat be.
-
csapos2
addikt
válasz
parandroid
üzenetére
Én elfogadom az érvelésed, de valahogy az öreggel kell egyet értsek, nekem is jobb a régi kockulásos forma. Szóval ezért ez az irányom.
-
csapos2
addikt
Na na na... nyuszi az a csacsi.
Én már el is felejtettem. Itt az on hsz az off, vagy az off az on, vagy nem tudom.
Ez a hejesirás lyavító mióta része a fórum életének?
-
csapos2
addikt
válasz
Karvajetszky
üzenetére
Most is meg vagy fázva?
-
csapos2
addikt
válasz
Karvajetszky
üzenetére
Félre...! Töltés 300-ra...kisüt!
Mondj valamit.
-
csapos2
addikt
válasz
parandroid
üzenetére
Ahhoz képest, hogy olyan szép, nagy, kerek fejed van, elég kocka vagy. ;-]]
-
csapos2
addikt
Van egy olyan mondás, hogy a messziről jött ember azt mond, amit akar.
-
csapos2
addikt
válasz
Winner_hun
üzenetére
Tömör, ám de lényegre törő válasz. Igazad van én sem szeretek órákon át beszélni olyan dolgokról, amiket egy szóval is el lehet mondani.
-
csapos2
addikt
válasz
Winner_hun
üzenetére
Mi is örülünk, de akkor, ha már hangot adtál boldogságodnak, nem lehetne egy pár részletet elcsorgatni?
-
csapos2
addikt
válasz
philoxenia
üzenetére
Az annyira természetes, hogy azért nem is mondtam. ;-)
-
csapos2
addikt
Honnan ez a sok bunkó, s miért?
-
csapos2
addikt
válasz
DelArco
üzenetére
Miért szenvedés az akác? Ezt csak kíváncsiságból kérdezem, mert nem tervezem, hogy azt ültetnék. :-)
Motkány: Miért jobb az előnevelt, mint a magról nevelt?
Kócos: Ahogy tudom, ennek az ecetfának is olyan szivacsos a bele és könnyen törik.
Tojás: Tetszik ez a platán is, igaz elég törmelékes a kertünk. Víz van, mert lapos részen lakunk, így még nyáron sincs nagyon lent a víz.
Szőrmók: Az orgona szép, de arra nem jó, amire nekem kell. Nekem olyan fa kellene, ami alá ki tudok majd ülni.
Új hozzászólás Aktív témák
- Megyünk a CES-re! Mi várható?
- Cseresznyepiros és mokka barna Redmi Note 15-ök az újévre
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Gyúrósok ide!
- OLED TV topic
- Sorozatok
- Megtartotta Európában a 7500 mAh-t az Oppo
- NFL és amerikai futball topik - Spoiler veszély!
- Energiaital topic
- További aktív témák...
- Apple iPod Video (5. Gen) 30GB - A1136 - Wolfson DAC - Gyűjtői állapot!
- Olcsón! LG 34WR55QC-B 100Hz 21:9 UltraWide USB-C PD Machez is! Gari: 2027.áprilisig.
- Liquid Freezer III 360 - használt, garancia: Alza 2031.02.16-ig - ALKUKÉPES.
- Asus Rog Strix G513 144hz Laptop Eladó!
- Mobil LTE hotspot router TP-Link M7200 V4 4G/LTE 150Mb/s,WiFi 2,4GHz 300M
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro Max 256GB Space Black - 1 ÉV GARANCIA, Kártyafüggetlen,MS3489
- Alienware 17r4 olvass
- BESZÁMÍTÁS! Asus Z390 i7 8700K 16GB DDR4 512GB SSD RX 7600 8GB Rampage SHIVA Corsair 550W
- Honor Pad X8 / 4/64GB / Wi-Fi / 12 Hó Garancia
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3972
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

volt?