Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Toomy: FOXPOST: régen jó volt, de már jobban jársz, ha elfelejted
- MasterDeeJay: i7 4980HQ asztali gépben (vs i7 4770)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- ldave: New Game Blitz - 2025
Aktív témák
-
Pompi
nagyúr
válasz
Janoska26
üzenetére
Egyrészt (szerencsére) nem rólam van szó. Másrészt - és ezzel nem akarok senkit megbántani, a lehető legtávolabb álljon tőlem - én ilyen jellegü "poénkodásban" biztosan nem vennék részt, nem adnám hozzá az arcom (pedig pár dolgot én is megcsináltam már alkoholizálás közben).
Viszont ha mégis megesik egy ilyen, akkor mindenképp azon lennék, hogy ami történt maradjon meg a jelen levők között - szerintem ez abszolute kivitelezhető lett volna. Akár, mint moderátor, vagy a közösség egy meghatározó tagja (ha jól látom ngabor2 szerepét) már a bulin felhívtam volna az ottlevők figyelmét akik fényképeztek, hogy ezeket a képeket nem szeretném a neten viszontlátni.
Aktív témák
- IKEA Format lámpák eladóak (Egyben kedvezménnyel vihető!)
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 128GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3965
- Samsung Galaxy S25 Edge Titanium Jetblack 12/256 GB Használt, karcmentes 6 hónap garancia
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
- Telefon felvásárlás!! Apple iPhone SE (2016), Apple iPhone SE2 (2020), Apple iPhone SE3 (2022)
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest