- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- gerner1
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- norbx: IRC a 90-es évek és a 2000-es évek elején
- Depression: Hardver rúzs effektus?
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- koxx: Légpárna az egérpadon: ATK A9 Air gamer egér
- horzoli: Auchan házhozszállítás
Aktív témák
-
CactuS
Arcképgyáros
válasz
venember83
üzenetére
Hát amikor legutoljára ott voltam, akkor amikor kiszálltam a kocsisból (éppen összeszerelt öreg golf 2) úgy néztek rám, mint valami valami "idegenre". (Durván 2m magas vagyok olyan 120 kg körül akkoriban, és főleg nyáron teljesen szőke a szőröm a karomon,meg a lábamon) Szóval amikor lazán kiléptem egy kis rövidnaciban, valahogy furin éreztem magam a sok talpig fekete szőrős ember között.(És sajna a szép nők is elmaradtak)
Az már csak hab a tortán,hogy hazafelé a határon megkérdezték,hogy hol voltunk (Na most nem tudtam megmondani, mivel nem kenyerem egymás után 5-6 mássalhangzót kimondani,meg épp csak átugrottunk tankolni, meg pár nyalánkságért) nem tudtam megmondani. Erre közölték,hogy akkor arra jobbra tessék félreállni, és várják meg a kollégát...
Kis idő után meg is érkezett,mondták,hogy szálljunk ki (2en voltunk,mindkettőnkön kb 1 hónapos "borosta" kis olajfoltok itt ott, kocsiban régi turbó, egy-két alkatrész,olajos rongyok, szerszámok, ajtók zsebei fullon tele csokival) Vámos bekukkantott, majd kis gondolkodás után megkérdezte,hogy melyik kolléga küldött minket ide:
- Az amelyik ott ül és nem csinál semmit, vagy az másik jómadár akin a feliratos (nem emlékszem már mi volt rajta,talán vám,vagy határőrség
) kabát van.
- Mondtam, hogy a kabátos. Mire ő:
- Hát akkor,hogy ne legyen túl kellemetlen az első alkalom, így akkor ennyi lett volna további kellemes utat...
Aktív témák
- Sorozatok
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Autós topik
- Samsung kuponkunyeráló
- Formula-1
- Tényleg kicsit más lesz a Xiaomi 17 Ultra európai különkiadása
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- Házimozi haladó szinten
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Spórolós topik
- További aktív témák...
- HP EliteMini 800 G9 vPro - i5-14500T 14C/20T - 16GB DDR5 5600 - 256GB SSD - BILL+EGÉR
- ASUS GeForce RTX 5060 Ti DUAL OC 16GB WHITE EDITION
- Xiaomi Adaptive Wireless Charger 80W & Xiaomi Hypercharge Combo 120W
- Canon M50 Mark II fényképezőgép 5 objektívvel, konvertekekkel, kiegészítőkkel
- TCL Elite 2.6kW és 3.5kW klíma AKCIÓ
- MSI Modern 15 Ryzen 7 7730U 16 GB RAM 512 GB SSD FHD IPS
- Apple iPhone 17 Pro 256GB Deep Blue használt, karcmentes 100% akku (16 ciklus) Apple garancia
- GYÖNYÖRŰ iPhone SE 2020 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3920
- LG 65QNED86A / MiniLED / 65" - 164 cm / 4K UHD / 144Hz / HDR Dolby Vision / FreeSync Premium / VRR
- Apple iPhone Xr 64GB piros / ÚJ AKKU/ ÚJ KIJELZŐ / 12 hó jótállás
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
) kabát van.