Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- talmida: Változások 2. rész
- Andras-G: Az internet veszélyei [2. rész] - Facebook Marketpalce
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- GoodSpeed: Daikin FTXF35E / RXF35F Sensira 3,3 kW Inverteres klíma - a Sztori
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- MasterDeeJay: Mi ez a pici videókártya? AMD E9173 teszt
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 14 – Kések, késélezés
Aktív témák
-
tbs
addikt
válasz
VoDaFoNe
üzenetére
Helyes-helyes... Szép képeket lőttél.
Jó téma, kicsit a kompozícióra jobban ügyelj, de értem én, hogy állványról munkás az ilyesmi... Mintha hangyafaxnyi fehéregyensúlyprobléma is volna, de félre a technikával..! Egy kép akkor jó, ha érzelmeket mozgat meg. Ezek mozgatnak... 
Hajráhajrá! Ügyes vagy..! Régebbi képeidet nézve határozottan jobbak a frissek. Követelj magadnak időt az alkotásra. Sztem megérné kicsit dolgozni a dolgon.

Fagyi..? Most az igazi: ha jól befagyiz az ember, lehül a teste és nem fázik.

#14856, EQMonty: Höhö, kinek mi a fontos... Javaslom olvasd el John Updike-tól az "Így látja Roger" című könyvet. Igazából a humán tárgyakat nem véletlenül nevezik humán tárgyaknak... (Oké, fősuli végén kezdett el érdekelni a történelem, addig csak evickéltem töriből...
)
Aktív témák
- Gamer billentyűzetek /Akko/Monsgeek/Asus/SteelSeries/Das Keyboard/Ozone/Deltaco/DE/EN/UK/Számlával!/
- Ryzen 7 5800X + WIFI-s GIGABYTE lap azonnal vihető
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 5000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- iPhone 13 mini 128GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4052, 94% Akkumulátor
- ÚJ akksi! GigaAKCIÓ! Lenovo ThinkPad P15 Gen 2 Intel i7-11850H 32GB 512GB Nvidia RTX A3000 1 év gar
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Jó téma, kicsit a kompozícióra jobban ügyelj, de értem én, hogy állványról munkás az ilyesmi... Mintha hangyafaxnyi fehéregyensúlyprobléma is volna, de félre a technikával..! Egy kép akkor jó, ha érzelmeket mozgat meg. Ezek mozgatnak... 

)

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)