- Luck Dragon: Új energia- és akkumulátor-címke az okoseszközök dobozában
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- bobalazs: 5700x3d+4070S fogyasztása, alulfeszelése
- sziku69: Szólánc.
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
Aktív témák
-
bnss
veterán
Így dél körül kezd aktivizálódni a fejemben az agynak nevezett szerv, egy kérdés: logoutra készített "teszt" végén mezei júzer használhatja a PH! tesztek végén megszokott plecsniket?
-
bnss
veterán
Jó reggelt, errefelé nincs szél, vagy olyan gyors, hogy nem látom.
szerk.: korán reggel képes szivatni mélyen tisztelt vindóz azzal, hogy nem hajlandó "and" jelet elfogadni.
-
bnss
veterán
Most láttam meg ezt a témát: [link]
-
bnss
veterán
válasz
(Kolombusz) #37705 üzenetére
Ennyi logikai csavart. Egy régi tanárom mondta, hogy: "logikai bukfencek sorozatával, de eljutottunk a megoldáshoz".
(#37707) Sipi16: az banán, nem fagyi! Viszont azzal egyetértek, hogy finom.
(#37712) nike_: ez a szöveg, kész, vége.
-
bnss
veterán
válasz
(Kolombusz) #37680 üzenetére
Keveset járok, de ígérem, benézek többször. Ez szép házifeladat lesz, mire kiderítem, hogy hogyan lett ez a végeredmény.
-
bnss
veterán
válasz
(Kolombusz) #37670 üzenetére
Ahhoz képest, hogy nemrég azt mondtad, hogy itt mindig a szexről és a piáról van szó...
-
bnss
veterán
Hehe, csak egy szolid heineken.
Erről jut eszembe, ma hallottam egy viccet, a zéró toleranciaával némileg kapcsolatban:
Megy a rabbi és a katolikus pap egy-egy autóval, sikerült egymásba rohanniuk. A rabbi így szól:
- Ugye milyen közel vagyunk az Istenhez, hogy így összetörtük az autónkat, de mi megusztuk karcolások nélkül. A csomagtartóban a pálinka is megúszta, igyunk ennek örömére.
Mire a katolikus pap:
- Rendben! - meghúzza a páleszt, majd megkérdi a rabbit:
- Ön nem iszik?
- Még nem, majd a helyszínelés után. -
bnss
veterán
válasz
philoxenia #37588 üzenetére
Ez jó, kaphatsz könyvet. Csak az nem mindegy, hogy ingyé vagy kemény lóvéért. Amúgy
úgy láttam, a Pentax K100D-het jár valóban könyv, ezekszerint csak a szerencséseknek.Az itteni fotóstopicokat böngészem, de alapvető hiányosságok miatt van egy két feketefolt.
(#37590) nike_: ki tudja, a mai világban bármit el tudok képzelni.
-
bnss
veterán
válasz
(Kolombusz) #37584 üzenetére
Nem ismerem a szokásaid, de ha egy városi panorámaképet erotikusnak/szexuális tartalommal bírónak tarstasz, biztos sokat kellett innod.
szerk.: nyitott vagyok minden információ előtt.
-
bnss
veterán
Ha már ennyire fotós téma van terítéken, akkor egy kérdés, milyen/melyik irodalommal érdemes kezdeni a fotózás művészetét? Egyre jobban érdekel a téma, lassan eljön az ideje egy komolyabb (kompakt géphez képest) fotómasina beszerzésének is.
-
bnss
veterán
Üdv mindenkinek. Bátorkodom egy aprós beütésű kérdést feltenni, mivel errefelé sokan meforulnak - tudom, menjek a fenébe -, nincs valakinek elfekvőben egy Tietze, U.; Schenk Ch. - Analóg és digitális áramkörök c. "bibliája"?
-
bnss
veterán
válasz
venember83 #7143 üzenetére
A dologban az a szép, hogy nekem jövő héten szünet van az egyetemen, de 27-e is munkanap...
Az oktatók ülhetnek bennt az egyetemen, mert nem hiszem, hogy lesz egy hallgató is aki bemegy, mert konzultációs órákat tarthatnak csak. Nem mintha annyira izgatna a kérdés, max megyek dolgozni.
-
bnss
veterán
Ha van időm én is megnézek egy-egy versenyt, bár a nascar nekem sem a kedvencem. F1-t mindig nézek, ha mást nem felvételről. Versenyekre én is járok, főleg rali és társai, de általában nem nézőként.
(#7136) venember83: jó megérzés volt!
(#7138) PazsitZ: gratulálok, ha megnövök, én is az leszek, talán.
-
bnss
veterán
Ha már kajáról van szó, hamarosan kész lesz itthon az ostros rétes, alig várom.
aesir: milyen jellegű autóversenyre gondolsz? F1 vagy egyéb?
Aktív témák
Hirdetés
- Luck Dragon: Új energia- és akkumulátor-címke az okoseszközök dobozában
- Honda topik
- BestBuy topik
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Path of Exile (ARPG)
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Autós topik
- PlayStation 5
- Politika
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- További aktív témák...
- Csere-Beszámítás! Sapphire Pulse RX 7900XTX 24GB Videokártya!
- Csere-Beszámítás! Asus Tuf FX 505G Gamer laptop. I7 8750H / GTX 1050Ti / 16GB DDR4 / 512GB SSD
- Samsung Galaxy A35 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi Note 10 Pro 128GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
- Xiaomi 12 Pro 12/256GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
- LG UltraGear Gaming Monitorok: ÁPRILIS MADNESS -30%
- AKCIÓ! Microsoft Surface 5 13,5 notebook - i5 1235U 8GB RAM 256GB SSD Intel Iris Xe IGP 27% áfa
- BESZÁMÍTÁS! Apple Macbook Pro 16" 2019- i7 9750H 16GB 500GB Radeon Pro 5300M 4GB hibátlan működéssel
- Apple iPhone 8 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 4060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest