Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Krumple: [Xpenology] DSM 7.3 telepítése proxmox 9 alatt - GUIval
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Kalandor: „Ha engedtem volna a lelkiismeretemnek, az üzlet kevésbé lett volna jövedelmező”
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
Aktív témák
-
frame>24
addikt

-
frame>24
addikt
válasz
bolondember
üzenetére
amúgy én is belefásultam már a melóba, alig várom a Karácsonyi szünetet...
-
frame>24
addikt
vannak ezek az ún. trópusi rovarok okozta/által terjesztett betegségek...szal van még pár ilyen mellbevágó tüneteket okozó betegség. Pl. elephantiasis...rá lehet keresni google képek között, én nem linkelek, mert pihenőre küldenének...
-
frame>24
addikt
Tesztelgetem ezt az új Safari 3-at (beta)
Valóban gyorsabb még a Mozillánál is, eddig egy helyre azonban nem tudott beléptetni, login-nál elakadt: iwiw. De ott úgyis ritkán vagyok, azonban most ~minden helyet megnézegetek, ahova azért ált. visszatérek.
mod: nagyon gyors...vaze'
ja, hogy mennyek már innen az OS/Alkalmazások topikba...jó -
frame>24
addikt
sajnálom hogy ezt okoztam, a zöld szín állítólag nyugtat, hirtelen ezt találtam:

-
frame>24
addikt

ez valaki avatarja egy orosz fórumról. Csak belegondoltam, milyen lenne, ha itt is minden 2. fej mozogna...
Whaskes: hát igen, kb epilepsziás roham....
-
frame>24
addikt
válasz
bolondember
üzenetére
Akkor és ott úgy éreztem, fölösleges bármit is mondani, így szimplán elhajtottam. (bár a kussoláshoz az összes lelki erőmre szükség volt)
-
frame>24
addikt
válasz
BlacKSouL
üzenetére
na,akkor mesélek, úgyis olyan "akarok beszélni róla" hatása volt rám
Ma reggel szokás szerint sietve indultam munkába. Tettem 1 kisebb kört a városban, majd eszembe jutott, hogy haza kell ugranom vmiért. Már nem akartam visszaparkolni az udvarba, így leálltam az utcán. Mivel az egész utat épp túrják, kevés hely volt, így egy kocsi-kihajtó elé álltam, de gondoltam 2 perc alatt nem lesz baj (már nem a reggel 8 órás "mindenki épp indul" időszak volt).
Jövök vissza, látom, hogy a kapunál 1 fószer hólapáttal a kezében, vörös fejjel üvöltözik, egy másik nyugtatja, hogy "bizos mindjárt jön" - ez utóbbit ismerem (szomszéd). Épphogy odaérek , már mondom is:
- "Elnézést, azonnal megyek..." Erre: (habzó szájú, inhumán stílusban)
- "Elnézést??! - Hogy lehet valaki ilyen primitív köcsög állat, az ilyennek lapáttal kéne szétverni a fejét!!!" (N-szer); "Hogy ilyen rohadt állat f***, elkésett miattad a feleségem az egyetemről" (!); "ilyen ku**..." stb...(ablaktörlők ki voltak hajtva, gondolom, hogy okuljak)
Hát, én annyira meglepődtem, hogy azt el sem tudom mondani. Még vagy egy óráig szó szerint fájt.
Nagyon otthon érzem magam ebben az országban. Igazán. És egyre jobban. -
frame>24
addikt
válasz
philoxenia
üzenetére
mondjuk magas labda vót
bolondember: mégjobb
-
frame>24
addikt
Látom, van ez az új tendencia, hogy 3 sorosnál hosszabb aláírás van. (így gyakran 1-1 post aktuálisan eltörpül a ferde szöv. mellett + röhejes - pl. láttam már gazdasági kimutatást is aláírásként
) Szeretném kérdezni, betehetem-e a CV-met aláírásnak, így olyan, mintha ingyé' állást keresnék egy ~olvasott felületen
(just kiddin') -
frame>24
addikt
válasz
Winner_hun
üzenetére
Oh, köszönöm!!
-
frame>24
addikt
Fel kéne találni 1 olyan programot, ami lehetővé teszi, hogy amíg a nagy hangszórókon egy adott zene megy, addig én a headphone-on a saját ízlésemnek megfelelőt hallgathassam, de a kettő a szimultán lejáccás dacára nem keveredik.
Is there such a thing in ze whole existence?
(tehát hogy selectiven küld jelet a 2 féle output-ra) -
frame>24
addikt
Miért kérte bizonyos volkovy c. user a saját ban-ját, és miért lett az önigényű ban tiltva? (szab.)
-
frame>24
addikt
válasz
RoyalFlush
üzenetére
Az 3,7 éven keresztül minden egyes nap 21, ami azért elég sok. Karácsony napján is, mikor mindenki a fa alatt ül. Szilveszterkor, ivás helyett/mellett. Húsvétkor, nuszi-üldözés helyett. Az egész nyáron, mikor a strandon kéne dögleni. stb-stb...
-
frame>24
addikt
hmm, végülis, a PH! a hardver-koncentráció 10-es alapú negatív logaritmusa
-
frame>24
addikt
válasz
(Kolombusz)
üzenetére
piff, kezdek félni, nekem is HIS-em van.
de venembernek igaza van, most totál fölösleges vga-t venni, az új típusok szarok (v drágák), a jók meg dX9-esek...Bár a chip magazin szerint a dX10 MEGBUKOTT, valami 10.1 lesz majd helyette -
frame>24
addikt
Kevéssé megfontolt, mindig eszébe jut még valami, esetleg helyesírási hibákkal gépeli tele, így szerkeszteni kell...Pl én állandóan szerk...
Na mind1, erős, szúró fájdalmat kezdek érezni a szívem tájékáról, elmegyek haza, mielőtt kiobok...
hiába, le kéne szokni a bagóról -
frame>24
addikt
Nem tetszik, h megen [Szerkesztve]. Ez mér jó? Vagy föl lehet mérni, ki mennyire hirtelen a hsz-írásnál?
-
frame>24
addikt
Speciel itt nem teljesen értem a teremtést, mért nem lett volna nekünk is jó ún. ránőtt fogazat, mint pl. a cápáknál. Nincs foggyökér, ha kiesik egy, már nől is helyette új...
persze, mer azok nem rágnak, de akkoris...vmi alternatívát ki lehett volna találni. Vagy mondjuk ne legyen ideg a gyökérben...áhhh. -
frame>24
addikt
válasz
(Kolombusz)
üzenetére
Igen, át akartam írni a fogalmazást, de idő lejárt.
-
frame>24
addikt
[P][/P]

kicsit bugos: a bekezdés parancs-kódja ott marad...
-
frame>24
addikt
már rios5 1.01 patch
-
frame>24
addikt
-
frame>24
addikt
válasz
(Kolombusz)
üzenetére
Pedig, újabb megfigyelés, h észrevehetően gyorsabban navigál. Legalábbis nálam. (Mozilla)
-
frame>24
addikt
válasz
Winner_hun
üzenetére
ja, nincs [Szerkesztve] cucc

nekem ui. minden hsz-emen ott szokott éktelenkedni
mod: tényleg
-
frame>24
addikt
a "beállításaim" feature is jó dolog...

-
frame>24
addikt
heloó. nagyon jó meg minden, de szeretném kérdezni, hol van valami topik, ami az új FÍÍCSÖR-öket összegzi! Az ~interaktív topikban nem leltem ilyenre...
amúgy pl. tetszik, h minden topikban az utsó hsz-emre ugrik..(legalábbis alapból ez a beállítás) frankó! -
frame>24
addikt
bocs, már megtörtént
[Szerkesztve] -
frame>24
addikt
Nagy nehezen betelt az 1. Oblivion-os topik. Ahhoz képest, h kiemelt téma, ümm...

-
frame>24
addikt
válasz
(Kolombusz)
üzenetére
minden elismerésem!
-
frame>24
addikt
válasz
BlacKSouL
üzenetére
nem árt tudni, h a légibalestek nagy részét az okozza, h valaki spórolni akar valamin, és nem ellenőriz ezt-azt a gépen, hisz az is pénz-kiesés...na most akkó még 1 kerék-felpörgető is, amit x ezer(v mittudomén) repült óránként csekkolni kell?! Áhh, ennyire nem aggódnak az emberek egymásért a ''disznófejű nagyúr'' világában
-
frame>24
addikt
Nem értem az életet...
Nézelődtem az iwiw-en, látok vmi új képet régi gimis osztálytársamról. ''ezt csin. mikor dolgozom kategória:'' területi képviselő...Csávó tele ven képekkel: nyaralások ilyen-olyan szigeten, drága hobbik, fasza verdák, mocik stb., persze 1 szőke maca is (mondjuk utóbbi amolyan ~felejtős)
Közben anno a gimit is alig bírta elvégezni, ill. ha emlékeim nem csalnak, EL SEM végezte...
Nem, tényleg nem értem...
jah: Qrvára NEM egyedi eset
[Szerkesztve]
Aktív témák
- Milyen TV-t vegyek?
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Tőzsde és gazdaság
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Képregény topik
- PlayStation 5
- Projektor topic
- Tiltott témává tenné Kína az öngyilkosságot az AI számára
- 3D nyomtatás
- Facebook és Messenger
- További aktív témák...
- Olcsón! LG 34WR55QC-B 100Hz 21:9 UltraWide USB-C PD Machez is! Gari: 2027.áprilisig.
- Liquid Freezer III 360 - használt, garancia: Alza 2031.02.16-ig - ALKUKÉPES.
- Asus Rog Strix G513 144hz Laptop Eladó!
- Mobil LTE hotspot router TP-Link M7200 V4 4G/LTE 150Mb/s,WiFi 2,4GHz 300M
- Four Connect Stage2 2x10mm2 prémium hangfalkábel Nakamichi banándugókkal
- Karácsonyi akció! HP ZBook Firefly 14 i7-1165G7 16GB 1000GB Nvidia Quadro T500 4GB 14" FHD 1 év gar
- ÚJ HP OmniBook Ultra Flip 14"OLED 2,8 K 120Hz - Ultra 7 256V - 16GB - 1TB - 2, év gari - MAGYAR
- Honor 200 Lite / 8/256GB/ Kártyafügetlen / 12Hó Garancia
- ÁRCSÖKKENTÉS Ravpower 6000 mAh-s mégis pici powerbank eladó
- MacBook Pro 13, 14, 15, 16, MacBook Air M1, M2 M3 M4 bill magyarosítás lézerrel / sapkacserével
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
)
(most nincs)
<<

)