Hirdetés
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Cifu: Űrhajózás 2025 - Összefoglaló írás
- Invázió egy novellában 3-4. (Update) +5. fejezet! (18+ nyelvezet)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
Aktív témák
-
Pacák
senior tag
válasz
venember83
üzenetére
User Error - télen nem teszünk sört a hűtőbe.
GO TO (vagy GOTO) terasz/erkély -> sör megfog, behoz...
Cséndzs júzer...vagy igyál egy kevés almapálinkát.

-
Pacák
senior tag
válasz
Kalandor
üzenetére
Az asszony simán kinyírna érte.
De egy pillanatig nagyon komolyan megfordult a fejemben...
Karácsonyra már kaptam magamtól egy új memóriamodult a régi, lassúcskák helyett. Az asszonytól meg egy új fejhallgatót. Sennheiser HD-201 -et, én választhattam. Szóval ki vagyok fizetve.A COD -ban megvan high beállítások mellett 25-90fps helyzettől függően... Szép darab még máig ez a szintén gyárilag tuningos Club 3D ti4200 Gamer Edition...

-
Pacák
senior tag
válasz
bolondember
üzenetére
Topgear helyett élvezkedtem kicsit öcsém gépén. 8600GTS - 2GB ram, X2-5000+ és DIRT. Mivel még nincs jogsim - eddig így alakult - ezért szemrebbenés nélkül ültem 3 pohár jóféle sör után a logitech forcefeedback mögé és rommá törtem egy Fiat -ot a virtualitásban.

Szerk.: nem neked akartam, hanem vénembernek, de elfér itt is...

Vénember: tényleg rom lett. A wheels 0% volt, hiányzott a vezetőoldali ajtó is, mert a is fullra le volt amortizálva egy fa segítségével. Másodszorra viszont majdnem hibátlanul végigmentem. Mentségemre szóljon, hogy akkor ültem először oda a gépe és a DIRT elé. Én csak összeraktam neki a gépet két hete, akkor bekapcs volt - pöccre indult, felraktuk a ropogós gyári vistát és többet nem láttam a gépet tegnapig.

-
Pacák
senior tag
válasz
venember83
üzenetére
Anno koraszülöttként inkubátorba kerültél és túladagolták az oxigént?
-
Pacák
senior tag
válasz
Kalandor
üzenetére
Öhöm... most tedd a szívedre a kezed, és valdd be, hogy mikor jártál utoljára a ch!merán!

A másik fele a dolognak az, hogy 2 éves múlt és még kell a pelus. A "nínósautós" kisgatya tetszik ugyan neki - fel is veszi szívesen -, viszont még mindig nem érti azt a funkciót, hogy ha belepisil, akkor miért ázik át...
Mod:
Egyébként az új szlogen sem véletlenül van az aláírásomban egy ideje. - Aki érti - érti, aki nem - nem...
Vénember:
Abban a mosolyban nekem is tevékeny részem volt - megcsikiztem.
Bubu:
Háááát ööööö...
-
Pacák
senior tag
Most kibújik belőlem a büszke apa.

-
Pacák
senior tag
Nem szoktam nézni a rangos dolgokat, de most jövök rá, hogy szénné kéne offolnom az összes topikot, hogy rangot léphessek. De valahogy nem érzek rá késztetést.

Bezzeg egy jól sikerült tockos a Ch!mera szerverén - pláne, ha adom és nem kapom - na az bearanyozza az ember napját...
-
Pacák
senior tag
Olyan finom házikenyeret rittyentett a párom, hogy mindjárt eltűnt az egyik fél kg -os vekni margarinnal, szalámival, TV paprikával megrakva. A másik fele még a sütőben van. - Az lesz a reggeli. A pöttömkénk csak tört egy-egy falatkát és bele-belemártotta a margarinos csészébe, majd tunkolta befelé.
"hami!" 
-
Pacák
senior tag
Egy kedves kollégánk az elébb osztotta meg "kreatívság" címszó alatt az alábbi linket:
[link]Én is ezt teszem most a Fáradt gőz műértő(bb) közönségével...
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
Pacák
senior tag
Kedves látogatóink: retró rovatunk következik: [link]
Fotót kerestem a google -val, amin ház van. Nem ilyet, hanem téglából vagy fából. Erre ez is bejött a találatok között.
-
Pacák
senior tag
Hehe, nekem van egy két éves fiam, aki bukik mindenre, ami az asztal lapján van. Ne kérdezd miért, de ami alatta/mögötte van a kábelrengetegben, az számára már érdektelen..

Ennek fényében a billentyűzeten autózik a matchbox -val, ''nínósautókkal'', pedig tiltom. De mivel tilos ezért próbálkozik én meg nem hagyom, de csak azért is. Ha ugyanezt játszaná a hoszabítón, akkor fél percenként játszanánk ''orosz rulettet NTFS módra'' - by tbs
-
Pacák
senior tag
A terv kész: szoktam rendszeresen menteni DVD RW -re...

Ami nincs mentve: az hétvégén ingyenessé tett C&C GOLD két iso -ja, de előkapom a konyhaszekrénybe dugott 20GB -os WDC -t, röpke SP2XP install rája, ami kell még azt magamévá teszem a 80GB -os samsungról, aztán particíó gyalu, hadd hulljon a forgács... és megejtem a tényleges installt a 80GB -os samsungra ismét.. A win -t meg belövöm, ahogy szoktam, csak időbe kerül...
-
Pacák
senior tag
Tegnap éjfél körül a párom felállt a géptől, mikor befejezte a levelei olvasgatását, fórumozást stb. Szólt, hogy van még egy program, ami fut - nézzem már meg, hogy mi az -, már félálomban voltam...
A win. deffender volt.. semmi különös, csak lefutott a teszt, persze nem talált semmit. Rendben, akkor kikapcs. Eléggé lassan vánszorogtak a percek a folyamat közben, a lábam már az asztal alatt a hosszabbító kapcsolója körül matatott, hogy áramtalanítsak, ha végre kikapcsol a masina. Hát bamba arccal pont sikerült folyamat közepe-vége felé rálépni a kapcsolóra... Itt kiröppent az álom a szememből. Visszakapcs, indít, win logó teker, képet váltana, de nem... cumi van.. megálltunk, se előre, se hátra...
Se csökkentett, se semmilyen mód, se legutolsó helyes konfiguráció, se CD -ről boot -olva javítás, se semmi nem leheli életre a derék installt. ![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Sikerült fél másodperces figyelmetlenséggel egy fél délutánra való melót generálnom..
Hologrammos csoda install CD kikészítve, kávéról még intézkedni kell otthon, aztán meglátjuk...
Aktív témák
- Szép! Lenovo Thinkpad T14s G2 Üzleti "Golyóálló" Laptop 14" -50% i5-1135G7 4Mag 16GB/512GB FHD IPS
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad Yoga 370 - i5-G7 I 8GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I W11 I Cam I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad Yoga 260 - i5-G6 I 8GB I 256SSD I 12,5" Touch I W11 I Cam I Gari!
- HP EliteBook 850 G8 Fémházas Tartós Laptop 15,6" -65% i7-1165G7 16/512 Iris Xe FHD
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X390: i5-G8 I 16GB I 256-1TSSD I 13,3" FHD Touch I HDMI I Cam I W11 I Gar
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- MacBook Pro 14 2021, M1 Pro 10 core, 32 GB RAM, 16 core GPU, 1 TB SSD 27% ÁFÁS (0303AR-4046)
- Keresek Xbox Series S / Series X / Playstation 5 konzolokat
- Dell Latitude E7470. Olcsó üzleti kategóriás laptop! Új akkumulátor!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest