Hirdetés
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- laskr99: DFI és DFI Lanparty gyűjteményem
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- MasterDeeJay: Egy nem átlagos Asus videókártya (GTX950M 2GB GDDR3)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Klaus Duran: RCS
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
Aktív témák
-
parandroid
félisten
válasz
Racecam
üzenetére
Vegyél! Remek cucc, mindent lehet vele, amit egy számítógéppel. A kijelzője meg valami mesés egy mezei 320x240-es PDA kijelzőhöz képest. WIFi-t próbáltam, teljesen jól működik. Apropó, WiFi: neduddki, az FSC N560 tudja a WPA-PSK-t! Kicsit nézegettem vele a fórumot, de nem nagy élmény, bár van egy olyan érzésem hogy a beépített IE-je szar, majd keresek rá valami Operát. A játékok tuti jók, már be is gyűjtöttem hozzá még egy rakással belőle, majd győzzem kipróbálni. Megnéztem az Excelt és a Word-öt is, használhatók, de csak végszükség esetén. Valami PDF-readert akarok még rá keresni, kipróbáli az Outlookját, meg a médilejátszót és a képek megjelenítését rajta. Ez még mind a ma este programja, ha belefér. Andreát meg nagyon bírom, ma hazakísért munka után.

p
Aktív témák
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Arc Raiders
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- YouTube
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- VR topik
- Formula-1 humoros
- Okos otthon - Home Assistant, openHAB és más nyílt rendszerek
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Sapphire B650M R7 8700F 32GB DDR5 512GB SSD RX 9070 XT 16GB CM MasterBox 5 fehér 750W
- 14" Dell Latitude laptopok: 5400, 5480, 5490, 7480, E6410, E6440, E5450 / SZÁMLA + GARANCIA
- Lenovo ThinkPad T14s Gen 3 i5-1245U 14" FHD+ 16GB 1TB 1 év teljeskörű garancia
- Azonnali készpénzes GAMER / üzleti notebook felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB DDR5 RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest