Hirdetés
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- mefistofeles: PC házat cseréltem, avagy tényleg olyan híg-e az olcsó hús leve?
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Gurulunk, WAZE?!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Tomasz72: Jimi home multiméter
- potyautas: Okos?telefon
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- Ketogén étrend
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
Aktív témák
-
tildy
nagyúr
válasz
.volkovy.
üzenetére
Volkovy: pia azthiszem nincs itthon. De baromi szar érzés, hogy így nem vagyok jól. Nncs semmihez kedvem, értelmetlen az élet, mi a f@szért vagyok ezena földön. Na ilyen. Párom azt mondja:quarterlife crisis [link]
Blacksoul: szerintem össze sem hasonlíthatóak a mentális és a fizikai problémák. Nem mohndhatod azt, hogy ez egyszerűen jobb vagy rosszabb. Egyik sem jó.
[Szerkesztve] -
BlacKSouL
addikt
válasz
.volkovy.
üzenetére
De talán rájön hogy van rosszabb is, mint ''világvége hangulatban lenni''. Én tegnap éjszaka olvastam végig, nem mesélem el a hatását, de valahogy most másképp látok sokmindent.
Utálom a kereskedelmi tévék szenzációhajhász riportjait, mikor hasonló eseteket mutatnak be, de ez nagyon nem hasonlítható azokhoz. És szerintem végigolvasva is teljesen más hatása van. Valahogy sokkal közelebb kerül hozzám. Na mindegy, nem magyarázom, értékelje mindenki magában..
troland:
gondolom ennyi idő alatt végigolvastad, különben ugyanolyan lesz, mint ahogy írtam, egy fókuszos riport, hír.
[Szerkesztve]
Aktív témák
Hirdetés
- Óra topik
- Jövedelem
- Elden Ring
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Robotporszívók
- További aktív témák...
- T14 Gen1 14" FHD IPS érintő Ryzen 5 PRO 4650U 16GB 256GB NVMe ujjolv IR kam gar
- Dell Latitude E7270,12.5",FHD,i7-6600U,8GB DDR4,256GB SSD,WIN11
- Xiaomi 15T Pro 12/512 Fekete. Alza vásárlás 36 hó garancia.
- i9 10900, 48GB DDR4 Kingston Hyperx Fury (3x16GB), Gigabyte H470M DS3H, Be quiet, Zalman
- Apple Watch Series 11 46MM 100% Akkuval Fekete színben 2026.09.19-ig Apple Garanciával
- Készpénzes / Utalásos Számítógép felvásárlás! Személyesen vagy Postával!
- LG 34WQ75X-B - 34" Ívelt IPS Panel - 3440x1440 2K QHD - 60Hz 5ms - FreeSync - USB Type-C 90W
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Mini 128GB Purple-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3630
- AKCIÓ! Dell Latitude 5455 14 FHD+ üzleti notebook - Qualcomm X Plus X1 16GB DDR5 512GB SSD W11
- Legjobb kijelzős!!! HP ZBook Power 15 G8 i7-11850H 32GB 512GB Nvidia RTX A2000 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
gondolom ennyi idő alatt végigolvastad, különben ugyanolyan lesz, mint ahogy írtam, egy fókuszos riport, hír.