Hirdetés
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- laskr99: DFI és DFI Lanparty gyűjteményem
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- MasterDeeJay: Egy nem átlagos Asus videókártya (GTX950M 2GB GDDR3)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Klaus Duran: RCS
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
Aktív témák
-
tildy
nagyúr
válasz
.volkovy.
üzenetére
Volkovy: pia azthiszem nincs itthon. De baromi szar érzés, hogy így nem vagyok jól. Nncs semmihez kedvem, értelmetlen az élet, mi a f@szért vagyok ezena földön. Na ilyen. Párom azt mondja:quarterlife crisis [link]
Blacksoul: szerintem össze sem hasonlíthatóak a mentális és a fizikai problémák. Nem mohndhatod azt, hogy ez egyszerűen jobb vagy rosszabb. Egyik sem jó.
[Szerkesztve] -
BlacKSouL
addikt
válasz
.volkovy.
üzenetére
De talán rájön hogy van rosszabb is, mint ''világvége hangulatban lenni''. Én tegnap éjszaka olvastam végig, nem mesélem el a hatását, de valahogy most másképp látok sokmindent.
Utálom a kereskedelmi tévék szenzációhajhász riportjait, mikor hasonló eseteket mutatnak be, de ez nagyon nem hasonlítható azokhoz. És szerintem végigolvasva is teljesen más hatása van. Valahogy sokkal közelebb kerül hozzám. Na mindegy, nem magyarázom, értékelje mindenki magában..
troland:
gondolom ennyi idő alatt végigolvastad, különben ugyanolyan lesz, mint ahogy írtam, egy fókuszos riport, hír.
[Szerkesztve]
Aktív témák
- Google Pixel 10a – évismétlés
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Call of Duty: Black Ops 7
- Allegro vélemények - tapasztalatok
- Crimson Desert
- Tovább tarthat a memóriakrízis, mint gondolnánk
- Xiaomi Mi 9T - a túl jó Redmi
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Arc Raiders
- További aktív témák...
- AKCIÓ! LENOVO ThinkPad P15 Gen2 munkaállomás - i7 11800H 16GB DDR4 512GB SSD Quadro T1200 4GB W
- Új HP 15 Victus FHD IPS 144Hz i7-13620H 4.9Ghz 10mag 16GB 1TB SSD Nvidia RTX 5060 8GB Win11 Garancia
- BESZÁMÍTÁS! Asus H110M i5 7500 8GB DDR4 250GB SSD GTX 1050Ti 4GB ZALMAN T3 Plus Deepcool 400W
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Beszámítás! Acer Aspire 3 15 A315 FHD notebook - R3 7320U 8GB DDR5 512GB SSD AMD Radeon IGP W11
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
gondolom ennyi idő alatt végigolvastad, különben ugyanolyan lesz, mint ahogy írtam, egy fókuszos riport, hír.