Hirdetés
- Syl: UPS - te áldott!
- eldiablo: 30 év után szakítottunk, de azért még beszélünk...
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- joghurt: Megtarthatod a jogsid?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Real Racing 3 - Freemium csoda
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- mefistofeles: Érdekes történések a hardveraprón...2.
Aktív témák
-
P.H.
senior tag
válasz
ngabor2
üzenetére
Én is csak azokat szoktam ''ajánalni'', amik nekem másként is megvannak, tapasztalati úton (ölég sok van meg
).
Amúgy minden héten van 3-4 film a TV-ben (csak a szűkös csatornaválasztékomat figyelem), amit érdemes megnézni, ha másképp nem látta/láthatja az ember. Hetente 3-4x meg nem megy moziba az ember.
[off-off] Nekem mindennél fontosabb az eredeti nyelv+felirat, tehát én se TV-ből ismerkedek filmekkel, de jó látni, hogy ((legalábbis magamnak) össze tudok álíítani olyan programot, ami elér egy adott szintet.
Csak ezt nekem kell, nem a szerkesztőknek.
BlackSoul: lehet »választani«[/off-off]
[mod] mert gurult
[Szerkesztve] -
BlacKSouL
addikt
válasz
ngabor2
üzenetére
Ezek bűnszervezetként működnek. Mármint a két nagy kereskedelmi kanális. Szinte minden pillanatban tettenérhető, hogy egymás műsorát, és műsorszerkesztését megtárgyalják jó előre, és nem véletlen hogy a hasonló témájú filmek, műsorok másdopercre egyidőben vannak/kezdődnek. Az üres napokon mindkét csatorna üres, de ha poénból egy jobb filmet betesz valamelyik hétköznapra, a másik is tuti. És a reklámblokkok is másodperc pontosan egyeztetve vannak. Ha reklám elején átkapcsolsz a másikra, ott vagy szintén, vagy 10 másodpercen belül szintén reklám lesz.
És még nézettségi verseny fedősztorit is rittyentenek hozzá. De annyira átlátszó
Aktív témák
Hirdetés
- Okos Otthon / Smart Home
- Gyúrósok ide!
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- OFF TOPIC 44 - Te mondd, hogy offtopic, a te hangod mélyebb!
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- RETRO beárazás (mobil, PC, konzol)
- TCL LCD és LED TV-k
- Alaposan helyretette az AI ellenzőit az NVIDIA vezetője
- További aktív témák...
- ASUS ROG STRIX G531
- BESZÁMÍTÁS! LENOVO ThinkPad P15 Gen 2 munkaállomás - i7 11800H 32GB DDR4 512GB SSD Quadro T1200 W11
- BESZÁMÍTÁS! LENOVO ThinkPad P15 Gen 1 munkaállomás - i7 10875H 32GB DDR4 512GB SSD Quadro T2000 W11
- BESZÁMÍTÁS! LENOVO ThinkPad P15 Gen 1 munkaállomás - i7 10850H 16GB DDR4 256GB SSD Quadro T2000 W11
- Eladó több db külső merevlemez
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
).