Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gerner1
- sziku69: Szólánc.
- D@reeo: OlvasóMester - vágólap felolvasó alkalmazás
- Ndruu: Segíts kereshetővé tenni a PH-s arcképeket!
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- hcl: GPT diszk kisebbre klónozása
- Meggyi001: Áram nélkül....méltóság nélkül.....
Aktív témák
-
Erről jut eszembe egy hülye vicc, ha már így supesz kolléga beindult:
-Csávó bemegy a kocsmába, legyűr egy jópár fél szilva páleszt, jó kis házit, ütősfajtából.Megy haza be van állva rendesen, bele is esik az árokba, seggel kifelé, bealszik. Arra megy a langyi csávó, jól seggbetetoválja, és lerak mellé egy ezrest. Felkel a csákó, meglepve nézi, hogy ott van mellette a zsé, na gyorsba visszamegy a kocsmába, letol megint pár fél szilvát, hazafelé hasonlóképpen jár, megint megy a homokzsák, jól megtolja hátulról, leteszi mellé az ezrest. Felkel megint látja, hogy van egy kis pénzmag.Vissza is húz a kocsmába, kocsmáros ahogy meglátja kérdi is tőle:
- Szilva lesz. Mire az ürge:
- Inkább valami könnyebb piát, mert ez már rendesen kikezdte a seggem!

Na ez a jó vicc supikám
(szerintem) 
tiv83us . A méreteknél szerintem rosszul fogalmaztál![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Ufó, kabbe ,,!,,
[Szerkesztve]
Aktív témák
- iPhone 17 White 256 GB - Bontatlan !! www.stylebolt.hu - Apple eszközök és tartozékok - Számlás
- Lenovo ThinkPad T14s Gen 3 i5-1245U 14" FHD+ 16GB 512GB 1 év teljeskörű garancia
- AKCIÓ! ASUS Z790 i9 14900KF 64GB DDR5 1TB SSD RTX 5080 16GB LIAN LI LANCOOL 216R ADATA 850W
- Samsung Galaxy S24 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- LG UltraGear 45GX90SA-B Monitor
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

(szerintem) 
![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)