Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Gurulunk, WAZE?!
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- Candy: AOOSTAR WTR PRO – NAS, alkoss, gyarapíts
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- NvidiaRTX: Xiaomi Electric Scooter 6 Max: Az első rollerem
- balojazz: Szódakészítés üzembiztosan és olcsón! Figyelem, csak hardcore szódázóknak!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- gerner1
Aktív témák
-
neduddki
nagyúr
válasz
Racecam
üzenetére
HI!
MIvel utalom a cupidos-t /Teged aze szeretelk Trak, hu ez micsoda vallomas, de msot ma minceki tugya:- )))/ ezert jobabn szeretk a webshoppol osszeszedegetni dogokat a rendelom esmer megtanajji ki hogy honan ocsobb:- )))
amugy aszittem Te is gyusz a Robibbaekkal, mert akro mutattam volna vmit, igy nem jarnal rosszul ha vmikor beugrana a vjukhoz mutatnke vmit:- ))) /Remelm Ovonenike nem pletykaltak:- )))/
amugy a szoakso low kost dogok lesznek irodai mukara mar csak egy alaplapban kene megallapodnaom, vegul is msot van 3 fajt analam csak kicsit meg kene nyustoni oket de nicns idom:- (((
udv
neduddki
mod: DragaOvoeneni: mile en egy szegeny ember vagyok magaank kell megkeresni a mindnapi keneyremet es vizemet:- )))
djtoomi: hat ojjan vagyok en???: - ))) amugy direk van kodolvan hogy az arr ane ileltekesek szmar nem legen ertheto:- ))) akinek szol az mindig kap mellg egy nsspk kulcsot oszt meerti.. nezd meg Tibikam es DragaOvoneni is erti:- )))
[Szerkesztve]
Aktív témák
- Gigabyte GAMER-ke FullHD IPS Core i7(8 3,4Ghz),GTX 2/6GB DDR5 128BIT VGA,16GB RAM/560GB-1TB SSD
- Omen 16-ap0192ng 16" FHD IPS Ryzen 9 8940HX RTX 5070 32GB 512GB NVMe gar
- EVGA RTX 3060 Ti 8GB GDDR6 XC GAMING Eladó!
- Asus 15.6,core i3 8145U(4x3,9Ghz)IntelUHD VGA,MAGYAR Vil.bill.,8-20GB RAM,SSD+HDD,,Win.11
- Nintendo Switch V2 Konzol, Fekete Színben, Dobozában, Újszerű
- GYÖNYÖRŰ iPhone XR 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4270, 100% Akkumulátor
- AKCIÓ! Gigabyte B450M R5 2600X 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1650 4GB ZALMAN T3 Plus Deepcool 400W
- Honor laptop i5-12500H / RTX 2050 / 16GB RAM / 512GB SSD / 2K kijelző Erős, prémium gép!
- GYÁRI TÖLTŐK Macbook Magsafe 1 és 2 Budapest,/MPL/Foxpost
- 269 - Lenovo Yoga Pro 9 (16IAH10) - Intel Core U9 285H, RTX 5060
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest