Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Sapphi: StremHU | Source – Self-hostolható Stremio addon magyar trackerekhez
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- vrob: Próbálkozás 386 alaplap újraélesztésre
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Pajac: Windows XP még mindig letölthető
Aktív témák
-
Sipi
addikt
válasz
parandroid
üzenetére
Ahh, keverd össze a kiindulópontot!
Fordítsd meg a DVD-tokot!
Könnyeden is mehetünk, nekem nem kell ahhoz segéderő. Illetve deigenis, de nem folyékony. De ha folyik, egye fene...
Ne csináld, én már a leírást sem tudom tartani... Ilyen drága piák...
És különben is kikérem magam és piatársaim nevében! Úgy írsz le, mintha italozó életmódot folytató havimadár lennék.
Hm. Milyen formában adjam át üdvözleted hevét?
Tudod, mit? Ha nem adod meg, majd kitaláltatok vele valami megfelelőt. Ami, ha nekem nem felel meg, automatikusan ''újra dobhat'' kártyává alakul.
S már kezdheted is feltérképezni a helyi kalibert! Szigorúan teszt-alapon.
S ha már ott vagy, esetleg a helyi vízkészlet-nyerési lehetőségeket is megnézheted, hátha akad egy-két bótolni való.
A nyulat már kérdeztem... Szívesen odaadom. (Bár szerintem széttépné Mogyorót.)
Sipi -
tildy
nagyúr
válasz
parandroid
üzenetére
Látom felvitte az isten a dolgodat, egyik banknak a reklámjában is szerepelsz (valami hitel, és egy kisjány níz rád aranyos szemekkel)
Aktív témák
- ÚJ Kis gamer/kis tervező PC: Lenovo ThinkCentre M70s G5 SFF: i5 14500, 16GB RAM, 512GB, nVidia T600
- ASUS ROG Strix XG32UCWG
- Nintendo Switch kontrollerek Nixy QRD Nexigo Oniverse joy con gripcon
- Segítség PC össze szerelés legjobb komponensek (ár-érték) összeállítása 0-ról is.
- -151 760 Ft KEDVEZMÉNY: ÚJ Lenovo ThinkCentre M70s G5 SFF:i5 14500, 16GB DDR5, 512GB, nVidia T1000
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Mini 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4174, 94% Akkumulátor
- Samsung Galaxy S22 Ultra 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3610
- iPhone 17 Pro Max Kozmosznarancs - Bontatlan !! www.stylebolt.hu - Apple eszközök és tartozékok !!
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

Tudod, mit? Ha nem adod meg, majd kitaláltatok vele valami megfelelőt. Ami, ha nekem nem felel meg, automatikusan ''újra dobhat'' kártyává alakul.