Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- nézzbe: AM3 hűtés s478-ra
- sh4d0w: Van-e még?
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- joghurt: Megtarthatod a jogsid?
Aktív témák
-
Tithian
őstag
A nevelés hiánya csodákra képes. Gondold el, milyenek ezen gyerekek szülei (már amelyikük lehet így nevezni). A gond - amennyire én tudom - elsősorban nem a bűnbe vivő közösséggel van, hanem otthon.
A folyamat egyébként tényleg döbbenetes, néhány éve furcsálltam, hogy egyes középiskolás társaim láncdohányosokká vagy alkoholistákká lesznek 18 éves koruk előtt (és ez a szüleiket mit sem zavarja, sőt), illetve hogy aki 14 évesen nem issza le magát pár naponta a sárga földig, s nem dohányzik rendszeresen, az már-már különc (s a statisztikák szerint egy némileg átlag feletti iskolába jártam).
Manapság pedig egyre természetesebb, hogy szinte derekamig érő általános iskolásokkal is megtelnek a szórakozóhelyek/diszkók/kocsmák/stb. Egyik tanár ismerősöm alig hitt a szemének, amikor egy weboldalon megmutattam neki a helyi lokál ''bulifotóit'', s számos 12-13 éves tanítványát látta viszont (úgy ahogy).
A káros szenvedélyeket csak kiragadott példaképp hoztam, lehetne ezeregy jellemző dolgot írni.
Persze biztosan van olyan város, ahol ez nem így megy, illetve vannak olyan iskolák, ahol a tanulók többsége normális családból származik, csak ritka. -
BLiNk3r
senior tag
Mivel napja nagy részét a hasonló korúakkal tölti, elég nagy hatással lehet rá a közösség, így akaratlanul is átveheti a rossz példát.
Én már abban sem vagyok biztos, hogy a szülők - ha csak a munka mellett tudnak a gyerekkel foglalkozni - mégha jól nevelik is, kellően tudják ellensúlyozni ezeket a negatív beütéseket, amelyek már az óvodától megjelennek.
...bajdövéj én egy boldog kiegyensúlyozott világban éltem, amíg meg nem ismertem pár fiatalabb lányt a baráti társaságból, és mesélték, hogy mik mennek ott...kész fertő. És az a boldog világ pár hét alatt össze is omlott bennem, ahogy elkezdtem észrevételezni a dolgokat a saját szememmel.
[Szerkesztve]
Aktív témák
Hirdetés
- 212 - Lenovo IdeaPad Slim 5 (16IMH9) - Intel Core U5 125H, no GPU
- 211 - Lenovo Legion 5 (15ITH6H) - Intel Core i7-11800H, RTX 3060
- 210 - Lenovo IdeaPad 5 Pro (16ARH7) - AMD Ryzen 7 6800HS, RTX 3050Ti
- 209 - Lenovo Yoga Pro 7 (14APH8) - AMD Ryzen 7 7840HS, no GPU
- 206 - Lenovo Legion Slim 7 (16IRH8) - Intel Core i7-13700H, RTX 4060
- Windows 10 / 11 Pro Retail aktiváló kulcs Azonnal szállítással, számlával, garanciával!
- Ram bazár DDR3 (4GB/2GB)
- BESZÁMÍTÁS! Apple Macbook Air 15 2025 M4 16GB 256GB SSD macbook garanciával hibátlan működéssel
- Telenor 5G Indoor WiFi Router (FA7550) + töltő (utolsó DARAB!)
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3293
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest