Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Klaus Duran: Minden drágul. Vajon a fizetések 2026-ban követi minimálisan?
- BlackmMmDog: Téli horgásztalálkozó
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- Pajac: Windows XP még mindig letölthető
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- btz: Internet fejlesztés országosan!
Aktív témák
-
BLiNk3r
senior tag
Mivel napja nagy részét a hasonló korúakkal tölti, elég nagy hatással lehet rá a közösség, így akaratlanul is átveheti a rossz példát.
Én már abban sem vagyok biztos, hogy a szülők - ha csak a munka mellett tudnak a gyerekkel foglalkozni - mégha jól nevelik is, kellően tudják ellensúlyozni ezeket a negatív beütéseket, amelyek már az óvodától megjelennek.
...bajdövéj én egy boldog kiegyensúlyozott világban éltem, amíg meg nem ismertem pár fiatalabb lányt a baráti társaságból, és mesélték, hogy mik mennek ott...kész fertő. És az a boldog világ pár hét alatt össze is omlott bennem, ahogy elkezdtem észrevételezni a dolgokat a saját szememmel.
[Szerkesztve] -
BLiNk3r
senior tag
válasz
Winner_hun
üzenetére
másnak is eszébe jutott már

[link]
ez a kólarakéta nagyon disznó
-
BLiNk3r
senior tag
válasz
Winner_hun
üzenetére
A video címe: mentos + diet coke/pepsi explosion
ebből következőleg: mentos - da fressméker
Aktív témák
- BestBuy topik
- Hardcore café
- Kávé kezdőknek - amatőr koffeinisták anonim klubja
- Sütés, főzés és konyhai praktikák
- Minden korábbinál jobb lett az új Cinebench tesztprogram
- YouTube
- Allegro vélemények - tapasztalatok
- Samsung Galaxy Watch8 - Classic - Ultra 2025
- Tőzsde és gazdaság
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- További aktív témák...
- HP ProBook 450 G6, 15,6" FHD IPS kijelző, I5-8265U CPU, 8GB DDR4, 256GB SSD, W11, Számla, 1 év garan
- HP ProBook 445 G8, 14" HD kijelző, Ryzen 5 5600U CPU, 16GB DDR4, 512GB SSD, W11, Számla, 1 év garanc
- HP ProBook 445R G6, 14" FHD IPS kijelző, Ryzen 5 3500U CPU, 8GB DDR4, 256GB SSD, W11, Számla, 1 év g
- Lenovo Thinkpad P52s, 15,6" FHD IPS kijelző, i7-8650U CPU, 32GB DDR4, 512GB SSD, Quadro P500 VGA, W
- HP ProBook 640 G4, 14" FHD IPS kijelző, I5-8250U CPU, 8GB DDR4, 256GB SSD, W11, Számla, 1 év garanci
- Konzol felvásárlás!! Playstation 5, Playstation 5 Pro
- Készpénzes / Utalásos Számítógép felvásárlás! Személyesen vagy Postával!
- Azonnali készpénzes Microsoft XBOX Series S és Series X felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro Max 128GB Pacific Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, 100% Akkumulátor
- MacBook Pro 14 2021, M1 Pro 10 core, 32 GB RAM, 16 core GPU, 1 TB SSD 27% ÁFÁS (0303AR-4046)
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest