Hirdetés
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Geri Bátyó: Ezt pedig azért, mert...
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- MasterDeeJay: Comet lake (10gen) és DDR3 - mert ilyet is lehet!
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- MasterDeeJay: Mi ez a pici videókártya? AMD E9173 teszt
- mefistofeles: Az elhízás nem akaratgyengeség! 2 Ahogy én csinálom.......
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha különkiadás 2 – Kajás poénok
Aktív témák
-
tiv61us
őstag
válasz
neduddki
üzenetére
szallodaiparban maradtunk elorebb a rangletran
amugy a pentek ejjel utan nem is tudom mi varhato szombat ejjel, mar most is eleg mozgalmas az elet ahogy hallom
amugy azt mondtak ez az USA 15-ik legnagyobb varosa es legnagyobb fekete kozossege, meg nem neztem utana, mar ugy varosi szinten,alabamaban biztos tobb van, de hogy miert itt alakult ki nem tudom, a legmeglepobb a toronyhazakon kivul ez a rengeteg es minden fele templom, komolyan minden stilusban epitettek egyet
amugy agyerek foleg a penzre hajt, meg kivancsisaga is eleg magas, en konyvet irok par eve, kellenek az elmenyek, milyen oneltrajz-regeny lenne az, hogy piripocson szulettem es egyszer voltam a vasarba
ez van
[Szerkesztve]
Aktív témák
- DJI Mini 3 RC drón szett - újszerű állapotban, táskával
- Asztali PC , i7 9700 , RX 6600 XT , 16GB DDR4 , 512GB NVME , 1TB HDD
- Microsoft Xbox Series X 1TB Játékkonzol 2 konti (kiegészítőkkel)
- ZBook Fury 17 G7 17.3" FHD IPS i7-10850H RTX 3000 32GB 512GB NVMe ujjolv IR kam gar
- iPhone 13 512GB 100% (1év Garancia)
- Magyarország piacvezető szoftver webáruháza
- HP 255 G8 - 15.6" FullHD IPS - Ryzen 5-5500U - 8GB - 512GB SSD - Win11 - MAGYAR - ÚJ AKKU
- ÚJ BONTATLAN Apple Macbook Air 15,3 M4 10C CPU/10C GPU/16GB/256GB - Égkék - HUN - mc7a4mg/a 3 év gar
- Lenovo Thinkpad P15 Gen 2 - 82 akkuciklus - 27% ÁFÁS
- LG 27GR95UM - 27" MiniLED - UHD 4K - 160Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium PRO - HDR 1000
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest