Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- czundermák: Shikoku Henro #0: Mégis mi ez?
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- laskr99: DFI és DFI Lanparty gyűjteményem
Aktív témák
-
_Volkovy_
nagyúr
válasz
Winner_hun
üzenetére
szeretnéd tudni, mi?

-
tildy
nagyúr
Halihó!
Tudja valaki, hogyha a cég csinálja az adóbevallást, akkor mikorra várható az adóvisszatérítés sulinetre? -
Hasek
Közösségépítő
válasz
_Volkovy_
üzenetére
Na nálunk szintén hasonló a helyzet,mint a nagymamádéknél, mégha ki is mondták, hogy ezentúl város vagyunk! Nagy ügy! Attól ma még majd nem elütött kocsival egy vad paraszt, mert pölö itt senki nem tud közlekedni... Meg 8 vagy 9 éves koromban elkaptak a cigók és jól meggyepátak. Szerinted mennyire rühellem ezt a helyet?

-
_Volkovy_
nagyúr
én vidéki kisvárosban lakom, lakásban..
iszonyat nyugis hely, csend van, jó levegő, sosincs dugó, nincs agyonhasználva az út, és megvan minden, ami nekem egy városban fontos.
falun tényleg elképesztő állapotok uralkodnak, látom amikor elmegyek a nagyszüleimhez (no nem náluk, ők elég modernek, bírom őket, de a szomszédok
) -
kovsol
titán
válasz
_Volkovy_
üzenetére
én bárhol jól érzem magam ahol van net

amugy én mint aki a földművelésből él föleg (eper és csemegekukorica termelés meg akad szöllő is)
azt mondom néha azért könyebb egy nagyvárosban élni
bár multhéten mikor kimentem traktorral az erdőre fátvágni és felfeküdtem egy kicsit a pótkocsira jó volt a szabad ég alatt a madarakat hallgatni és sütettni a hasam
-
Hasek
Közösségépítő
válasz
_Volkovy_
üzenetére
Ja, csak nekem meg abból van tee a tököm, hogy egyesek lenézik a vidékieket, illetve nem is annyira oknélkül, mert laknak vidéken igazán nagy és önfejű parasztok is, akikből néha már nagyon elegem van. nekem sem kell a nagy város. Valami kettő közötti állapot tökéletes lenne.
Ja és boccs! Nem akartam hogy zokon vedd.... -
faster
nagyúr
Nem, dehogy is, nem ezt mondom.
Megváltoztak az igények, sokkal nagyobb a forgalom, igazodjon hozzá a rendszer, ne a rendszerhez kelljen igazodni a fórumozóknak. Mi értelme van megőrizni az összes hsz-t ekkora forgalomnál, és 2 hetente nyitni egy új topikot? Vagy ha nem chat, akkor mondjuk az utolsó 200-500 hsz rotálódna... és akkor nem lenne gond, hogy valakik ''csetelnek''. Egyébként ez vonatkozhat a poltopikra is, az is csak pörög-pörög, sok értelme nincs mindet megtartani, úgyis mindig ugyanaz a néhány téma forog körbe... 
[Szerkesztve] -
-
rii
nagyúr
Noname helyett inkább undefinied ....
-
Winner_hun
félisten
Miért pont noname? bár gondolom azért, mert nincs meg, hgoy mi legyen
akkor legyen [közeledik a nyár] alcím
-
Hasek
Közösségépítő
válasz
_Volkovy_
üzenetére
Miért? miért? Azért, hogy olyan HSZ-t írjon, amit fölösleges őrizgetni, mert ez nem olyan topik, amiben majd valakik komoly keresést fognak végezni. (sokan a szakmai topikokban sem keresnek vissza) tehát fölösleges a ''fórum formátum'', a visszakereshetőség.
Érted!![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Akkor kezdem is a cserebogaras sztorikat!
Kiskoromban, sokszor azt csináltam, hogy fogtam egy tollas ütőt, és kimentem a kertünkbe, és az arra röpködö cserebogarakat próbáltam eltalálni vele, kisebb nagyobb sikerrel. Párat néha elfogtam, és megpróbáltam kiképezni őket hangya ölő terminátornak, de szvsz kicsit nem voltak intelligensek a feladathoz. -
kovsol
titán
moderátorok látom kiélig elfolytott vágyaikat a másik lezárt topicban

-
divot
veterán
Megint elmaradt a tavasz.
Tulajdonképpen van nyár és tél, meg két hét nyárelő és két hét előtél.
A bőrkabátomat el fogom adni.
-
faster
nagyúr
válasz
_Volkovy_
üzenetére
Nem vagyok negatív, csak leírtam a véleményem. A topikban rengeteg az egy nap alatt legyártott hsz, a legtöbbet fölösleges őrizgetni, ez nem olyan topik, amiben majd valakik komoly keresést fognak végezni. (sokan a szakmai topikokban sem keresnek vissza) tehát fölösleges a ''fórum formátum'', a visszakereshetőség.
-
Hasek
Közösségépítő
Ki mentem egy kicsit kosarazni, és mit láttak szemeim? Mik repkedtek tonna szám? Cserebogarak. Akkor miért is ne lehetne a cím, OT 30 [Itt Vannak A Májusi Cserebogarak] Ez éppen aktuális, és ha már az előzőben hangyákról, meg hangya evő imádkozó sáskákról, mag Volkovy evő imádkozó sáskákról volt szó, akkor most miért nem lehetne ez? És nem hinném, hogy nem írnánk tele egy hónap alatt. Fölleg ha folytatjuk ezt a tendenciát.
[Szerkesztve] -
Gambit
őstag
OFF Topic 30 [Legények a gáton]
-
sharpapa
senior tag
dikkmán! Akkor éljen, és egy up neki (mintha szükség lenne rá).
![[kép] [kép]](http://forum.hwsw.hu/html/emoticons/1037486075.gif)
na most
voltam
[Szerkesztve] -
LOTR
addikt
OT 30 [szocpolitika]
na látom még mindig megy a témázás
pár óra alatt 1majdnem 200hsz, vehh... -
Hasek
Közösségépítő
Újabb ajánlat: OFF TOPIC 30 [Quarantine] --->Aki ide beír megfertőződhet, és nem tud majd elszakadni innen.

Vagy: OFF TOPIC 30 [Meleg van!!!] --->Csak ez nem lenne mindig aktuális...
[Szerkesztve] -
ngabor2
nagyúr
basszusvirág, télleg kék mán ide valami korlát, mer így igen hamar megmurgyel 1-1 offtopik...
OFF TOPIC 30 [no, ez is hamar betellt...] -
KrAt
veterán
Na megnyílt az új.
(tudom, kicsit késtem
) -
törölt tag
válasz
(Kolombusz)
üzenetére
Ahogy munkatársam modta: ''Mindenki vidéki, aki az állomás felé megy.'' Értelemszerűen vasút- és buszállomásról van szó.
-
Integra
titán
off topic 30 [úgyis az van amit a moderátor (I_Am) mond..]

-
Racecam
nagyúr
Visszajöttem!!!
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
Hasek
Közösségépítő
Büntiben? Mit követtem el megint? Ártatlan vagyok! Nem én voltam!
Na jó! Bevallom! Múltkor szívtam egy adak levegőt!
De ti ezt nem érthetitek meg! Én nem tudok nélküle élni! Egyszerűen rászoktam, és annyira megszokta a szervezetem, hogy nem birom abba hagyni! Sajnálom... -
kovsol
titán
válasz
(Kolombusz)
üzenetére
az egy beteg film teljesen
de a zene az egy isten bent 
-
Kokkantas
senior tag
Begyúlladt a nyirokcsomóm. Nagyon szar érzés, fáj mint állat. Az orvos azt mondja maradjak ágyban pár napig. Ami nemfog menni mert mindjárt itt a vizsgaidőszak és egyre többet kell bentlenem a zegyetemen. Nagyon happy vaok. mindig jókor történnek jó dolgok velem.
-
tiv83us
veterán
Talan legyen mas tema, mint a tema es akkor azaltal talan lesz rendes tema, temazzatok a temat?

-
_Volkovy_
nagyúr
én még akkor frissítettem a topiklistámat, amikor még csak OFF TOPIC 30 volt a neve, így nem kell a béna alcímeket nézegetnem.
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
Vangelis
félisten
OFF TOPIC 30 [VILÁGVÉGE]
-
kovsol
titán
minden féle alcimre gondoltam csak erre nem

-
Cicero
őstag
OFF TOPIC 30 [Vöröscsillag]

Aktív témák
- Szép! Lenovo Thinkpad T14s G2 Üzleti "Golyóálló" Laptop 14" -50% i5-1135G7 4Mag 16GB/512GB FHD IPS
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad Yoga 370 - i5-G7 I 8GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I W11 I Cam I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad Yoga 260 - i5-G6 I 8GB I 256SSD I 12,5" Touch I W11 I Cam I Gari!
- HP EliteBook 850 G8 Fémházas Tartós Laptop 15,6" -65% i7-1165G7 16/512 Iris Xe FHD
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X390: i5-G8 I 16GB I 256-1TSSD I 13,3" FHD Touch I HDMI I Cam I W11 I Gar
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 7 265KF 32/64GB RAM RTX 5070 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Készpénzes / Utalásos Videokártya és Hardver felvásárlás! Személyesen vagy Postával!
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3846
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I7 10700 / 32GB DDR4 / RX 6700XT 12GB / 512 SSD + 1TB HDD
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest

Csak (megint) nem különíttettem el...

)
![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Csak gépházra 
Csak 17 évesen eléggé nehezen futja saját lakásra....