Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Lenry: Melléképületblog - 4. rész - Kocsibeálló
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- vrob: Az utolsó DOS játékok 1996 - 1997-ben, egy korszak lezárul
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Bestx: Budget DIY eGPU USB4/Thunderbolt csatlakozással – egy mining VGA új élete.
Aktív témák
-
Korcsii
őstag
mi lesz a lefokozottak avatarjaival? elveszik őket?
megnézném milyen tiltakozás lenne itt
-
DigitXT
félisten
-
-
_Volkovy_
nagyúr
ja, és innentől senki se tegyen nekem szemrehányást, hogy az offtopikba egyszavas hozzászólásokat és smiley-kat böfögök!
úgyse számít. -
NoiseSoft
csendes tag
most értettem meg a topic nevét... vad sex inside = a végén csúnya szájabab*szások lesznek
[Szerkesztve] -
pussy_cat
tag
Szerintem váltsunk témát...
Mit szólnátok egy kis szex-hez? Csak hogy maradjunk az eredeti témánál -
_Volkovy_
nagyúr
válasz
parandroid #4079 üzenetére
Valamennyire mindenki véleménye érdekel.
Ez a baj. -
fokukac
nagyúr
válasz
_Volkovy_ #4069 üzenetére
''ha bármi másba ennyi energiát ölnék, már nobel-díjat kaptam volna érte.''
hát ez nagyon vicces...
de azért arra az apróságra szeretném felhívni a figyelmed, hogy a nobel-díjhoz kevés ám az energia-beleölése... ahhoz ész is kell ám, valami nagyon spécit kell megalkotni, úgy hogy mások is felismerjék, hogy az.
a Te esetedben csupán az a spéci, hogy a hülyeség a szorgalommal párosul, és az elképesztő dolgokra képes... -
DigitXT
félisten
válasz
nem a rangra hajtok, de...
...de mégis zavar. Nos akkor mondok vmit, hátha jobb kedvre derít: az egyetlen megmaradt félisten erdoke 17,7K+ szakmai HSZ-szel rendelkezik, emelett 1,5K-nál kevesebb közösségivel, tehát relatíve nagyon keveset offol (tudom, a közösségi HSZ-ek nem csak az OFF topikról szólnak, pl. a Fogyjunk le! topik alapján nekem is sokat ''levontak''), azaz neki kiemelkedő a szakmai jelenléte (1200%). Ellenben mondjuk Integra majd 20K közösségi HSZ-e mellett alig 3,9K szakmai HSZ-szel rendelkezik (19%), így lett belőle ''csak'' kedvenc: ezelőtt mind egy kategóriában voltatok, nem igazságosabb így?
Mod: peterkeT ''megelőzött''.
Mod2 #4076-ra: tudom, én vagyok csak ilyen fanatikus, hogy megnéztem a ''félistenek sorsát'' (Excel rulez), de azért az adatlapra kattintást és a gyors szemrevételezést bárki megteszi, ahogy eddig is megtette, ha kíváncsi volt. Reg ideje is csak ott van fent, aztán van, hogy az embert az érdekli, vagy konfig, stb.
[Szerkesztve] -
_Volkovy_
nagyúr
válasz
parandroid #4074 üzenetére
köszönöm!
ez így mindjárt máshogy hangzik, csak nem biztos, hogy ezt mindenki meg fogja nézni. -
pussy_cat
tag
válasz
_Volkovy_ #4072 üzenetére
Mindenkinek a saját büntetése a leg nagyobb... Csak azt nem értem, hogy ez a lényegtelen dolog Neked miért olyan fontos...
Minden viccet félre téve szerintem ez miatt ne bosszansd magad! Az adatlapunkon úgy is látszik, hogy nem vagyunk nagy szakmások...! Engem nem érdekel a rang, már évek óta olvasom a PH!-t, aztán regisztráltam és elkezdtem itt írogatni. Nem vagyok szakmás, de van Blogom és néha beszólok ide-oda... Elég sokan ismernek személyesen is, nem tartom magam PH! ereszdelahajam-nak, de bomlasztónak sem...
Csók Mindenkinek!
[Szerkesztve] -
parandroid
félisten
-
NoiseSoft
csendes tag
válasz
DigitXT #4068 üzenetére
mibajvan az újoncokkal??? ''IT szakemberként'' tök sok okos dolgot tanultam. aminek igazából életemben nem fogom sehol máshol használ venni. node a lényeg... bénázás ide vagy oda, az is szakmai hozzászólás ha valaki sík hülye egy témában szerintem... hja, és kakaó rulz!
-
tildy
nagyúr
válasz
Én azt mondom, kisebb gondod, is nagyobb legyen ennél. Vagy hogyisvan ez a szólásmondás..
Nehogy már ez legyen életed legnagyobb poblémája. Őszintén szólva engem nem érdekel a rangom. Szeretek ide írogatni, és ezt akkor is megtenném, ha anevem alatt semmi, de semmi nem lenne. -
-
pussy_cat
tag
válasz
_Volkovy_ #4063 üzenetére
megtenné a PH! nagyúr _Volkovy_, hogy megkéri Parcit a nevemben, hogy vegye le a rangot a nevem alól? Nem akarom, hogy szúrja a szemed...!
Engem nem érdekel a rang, csak most vettem észre, ki tudja mijóta van ott... Mivel rii is beszólt rangja miatt, így gondoltam én is beszólok... Egyszerűen csak élvezem a PH!-t, nagyon jó fej emberkék nagyon ötös életszemlélettel vannak itt!
Gondolom azért nem baj, hogy szakmai hsz nékű is itt vaok...
Ó igen, a Kedvesemet is itt ismertem meg, akivel vasárnap lesz fél éve, hogy együtt élünk
Csók mindenkinek!
[Szerkesztve] -
net84
őstag
Szép jó reggelt mindenkinek!
A smiles.uw.hu nem véletlenül valamelyik fórumozó lapja? Ippen egy mambó futkosik rajta konfigba (vagy install vagy mi a francnak hívják ezt a fázist).
Márk! ha emlékképeim nem csalnak, akkor te linkelted azt a wav részletet, hogy a háttérben futó zenére vagy kiváncsi...két tippem van (sajnos adatvesztés miatt - amire a tegnapi keresgéléskor jöttem rá - egyelőre csak tipp, és ha visszaszereztem az ''arhívumom'', akkor tudok biztosabbat): az egyik a Gladiator filmzenei CD-ről az egyik szám, a másik pedig valami ''komolyzenei'' alapú (Era vagy valami komponált mű ''zenésítve'')... -
rii
nagyúr
válasz
pussy_cat #4054 üzenetére
Hát igen ... van akinek a bénázásai miatt van annyi szakmai POSTja, mint nekem. Eddig csak a PhotosShop topikban tudtam segíteni, ami kb 50 POST ....
máshol kunyeráltam az útbaigazítást ...
--------------------
Volkovy: akkor minden okés, mindenkinek jó az új rendszer ... senkinek nincs kifogása ellene ...
----------
na megyek, magamba öntöm a reggeli 1 liter nesquik kakaómat .....(sajna én inkább kakaó addikt vagyok ....)
----------------
császtok
[Szerkesztve] -
pussy_cat
tag
válasz
_Volkovy_ #4046 üzenetére
Van aki a rangra gyúr, van aki csak jól érzi itt magát! Én az utóbbi tábort képviselem, ritkán szólok be, amihez meg nem értek, azt csak kerek szemmel olvasom... Vagy írjak hülyeségeket, hogy legyen szakmai hsz-em? Akkor meg azért cikiznétek most! Ja van sapkám, de most nincs rajtam baj?
Hm.. vad szex..., jó téma !!!!
NoiseSoft: ez is a vad szex egyik formája ...
Csók Mindenkinek!
[Szerkesztve] -
pussy_cat
tag
Szép reggelt Nektek!
Kvázi-tag lettem
Csók Mindenkinek! -
NoLF
veterán
tyű de bengán festek seniorként... borzasztó
-
fokukac
nagyúr
hopp, most látom, hgy már meg is történt a dolog...
addikt lettem! -
Panther-D
PH! technikus
Készen van: [link]
-
Grafiqs
őstag
válasz
Racecam #4022 üzenetére
Itt vagyok drága. Elég hosszú hétvégém volt és ezért nem voltam online.
Pénteken sörzés-pálinkázás-mozizás-beájulás
Szombaton rohangálás-osztálytalálkozás-afterpartyzás-beájulás
Vasárnap kerotúra-beájulás
a beájulások időtartama erősen konvergált a 3-4 órához.
Milyen kerót? Hol, merre? -
-
tiv83us
veterán
Ugyis szerver leallas lesz hamarosan, ugyhogy nyugodtan nyugovora terhettek
-
Racecam
nagyúr
Senki?
Vagy mindenki némán, remegve várja a változásokat?
DigitXT: Ezzel csak egy apró probléma van. Én nem erre várok, dolgozom!
[Szerkesztve] -
VargaI
senior tag
azért a fillérrel nem értek egyet
,pl: ha minden könyvet használtan szerzel is be akkor is legalább 10e Ft félévente
, + a koli, ha kolis vagy, vagy albérlet, ami itt bp-n nem kis pénz, ezzel még nem is lenne különösebb bajom, ha nem kapnánk harmad meg fele annyi ösztöndíjat itt a BME-n pl a SZE-hez képest
, meg ha nem az lenne a hobbija a tanároknak mint már írtam(buktatás
), akkor akár 5 év alatt is meg lehetne csinálni, és taníthatnának is valamit, nem csak a sok magolás meg lexikális tudás menne, mikor hasznos gyakorlati anyag meg alig van
na mind1 ez nálunk már nem változik az biztos -
tildy
nagyúr
Kicsit megjárattama princem. Észre sem vettem, hogy elszaladt az idő
VargaI: hallottam.
A költségtérítéssel enm értek egyet, de azzal igen, hogy msotanában túl sokan kerülnek be főiskolákra, és a kreditrendszernek ''hála'', 5 éves sulti elvégezhetnek 6-7 v alatt is alzán, egy fillér befizetése nélkül...
Egyébkétn meg nyugi, én msot is fizetős vagyok
[Szerkesztve] -
VargaI
senior tag
nemtudom ide való-e?
(remélem hogy igen, nem szeretnék flame-et indítani sem, csak kiváncsi vagyok mások véleményére, esetleg magyarázataira, indokaira stb
)
akkor átrakom polba
[Szerkesztve] -
rii
nagyúr
fagyos csendbe burkolózott minden
mikor dermettség ölte meg a változás hajnalát
mit annyian annyira vártunk régen
rii balra el ... (-: -
rii
nagyúr
valaki ki meri nyitni az ablakomat az este, k*rv*ra hozzávágok egy ibm eserver 236 házat ....
meg egy dual PII 333Mhz-es netfnitiy-t ....mindkettő 20-25 kilo ....
Aktív témák
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Windows 11
- Teljes verziós játékok letöltése ingyen
- Milyen processzort vegyek?
- CPU léghűtés kibeszélő
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Fujifilm X
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- További aktív témák...
- Xiaomi 14T Pro 16/512 1év garanciával, Független!
- Új Dell 16 Inspiron 5630 FHD+ IPS i5-1340P 4.6Ghz 12mag 16GB 512GB SSD Intel Iris XE Win11 Garancia
- AMD Ryzen 5 5600X Dobozában
- MacBook Air M1 (13", 8/256 GB) Szép állapotban, dobozával, töltőjével!
- Lenovo legion 5 gamer RTX3060 tgp130w 32gb ddr4 , 1.5 terra m2 ssd
- iKing.Hu - Apple iPhone 15 Pro Max - White Titanium - Használt, karcmentes
- AKCIÓ! Asus Vivobook M1502IA 15 notebook - R5 4600H 8GB RAM 256GB SSD AMD Radeon Vega IGP WIN
- HP szerverek áron alul
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A14/Samsung Galaxy A34/Samsung Galaxy A54
- Beszámítás! Oculus Rift virtuális valóság szemüveg garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest