Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- leslieke: leslieke farmerzsebe
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- Toomy: FOXPOST: régen jó volt, de már jobban jársz, ha elfelejted
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Klaus Duran: Minden drágul. Vajon a fizetések 2026-ban követi minimálisan?
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
Aktív témák
-
Gero
tag
válasz
tiv83us
üzenetére
veled meg nem volt olyan, hogy nagyon akartal valamit, es meggondolatlanul beleugrottal, mint ez a srac a mez licitbe... erre szerintem nem az a valasz. hogy bele sem kellett volna kezdened, hanem valahogy kisegiteni amibe belemaszott...
es igen velem is volt olyan regebben, hogy mast kertem meg, hogy magyarazzon el valamit, es hogy forditson le idegen nyelven irt levelekt... -
Gero
tag
ha nepszerusegre torekednek akkor be nem allna a szam, es evek alatt nemcsak ennyi hozzaszolasom lenne... pedig minden nap itt vagyok es olvasok...
azert adtam ezt a cimet, hogy sokan nezzek meg ezt a videot, mert szerintem izgalmas es felelmetes
e'lvezze'tek a cim, nem ekezet nelkul...
hat ujra elolvastam az elso hozzaszolasom, de nekem meg mindeg az ejtornyo szorol az ejtoernyo jut eszembe
[Szerkesztve] -
Gero
tag
asszem felkeresem a @#$ cimu topicomat kicsit...
bar lehet par ev utan azt is zarjak... 
-
Gero
tag
válasz
Loretto
üzenetére
dehogy fogok en kerni barmit, csak kicsit furcsa, hogy lassan kezd 4-5 moderator altal uralt terulet lenni a PH! Ma egy par orat olvasgattam a kulonbozo topicokat, es azt lattam, hogy egy ket segitsegre szorulo sracnak nem segitenek, hanem kioktatjak oket, szep hozzaallas...
regebb ota regeltem, mint aki kioktat, csakeppen nem irogattam csak olvastam, ezert nem lettem felisten meg miazmas...
[Szerkesztve] -
Gero
tag
csak nagyon szepen megkerdeznem a moderator urat, hogyha lehet biciklis, csajos, pasis, meg sokminden mas topic, akkor egy ejtoernyos topicot, miert kell 5 masodperc alatt zarni???

Aktív témák
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Call of Duty: Black Ops 7
- Path of Exile 2
- Samsung kuponkunyeráló
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Redmi Note 12 Pro - nem tolták túl
- sziku69: Szólánc.
- Melyik tápegységet vegyem?
- További aktív témák...
- Jabra Speak2 75 MS Teams USB-bluetooth hangszóró
- Xiaomi Redmi Note 10 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9700X 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Mini 128GB Pink-1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS4173, 94% Akkumulátor
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro 128GB Black Titanium-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4157
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
bar lehet par ev utan azt is zarjak...