Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- aquark: Zsebszámológépek
- hcl: GPT diszk kisebbre klónozása
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Vandit.: Milyen zenét hallgattok most?
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
Aktív témák
-
Gero
tag
válasz
tiv83us
üzenetére
veled meg nem volt olyan, hogy nagyon akartal valamit, es meggondolatlanul beleugrottal, mint ez a srac a mez licitbe... erre szerintem nem az a valasz. hogy bele sem kellett volna kezdened, hanem valahogy kisegiteni amibe belemaszott...
es igen velem is volt olyan regebben, hogy mast kertem meg, hogy magyarazzon el valamit, es hogy forditson le idegen nyelven irt levelekt... -
Gero
tag
ha nepszerusegre torekednek akkor be nem allna a szam, es evek alatt nemcsak ennyi hozzaszolasom lenne... pedig minden nap itt vagyok es olvasok...
azert adtam ezt a cimet, hogy sokan nezzek meg ezt a videot, mert szerintem izgalmas es felelmetes
e'lvezze'tek a cim, nem ekezet nelkul...
hat ujra elolvastam az elso hozzaszolasom, de nekem meg mindeg az ejtornyo szorol az ejtoernyo jut eszembe
[Szerkesztve] -
Gero
tag
asszem felkeresem a @#$ cimu topicomat kicsit...
bar lehet par ev utan azt is zarjak... 
-
Gero
tag
válasz
Loretto
üzenetére
dehogy fogok en kerni barmit, csak kicsit furcsa, hogy lassan kezd 4-5 moderator altal uralt terulet lenni a PH! Ma egy par orat olvasgattam a kulonbozo topicokat, es azt lattam, hogy egy ket segitsegre szorulo sracnak nem segitenek, hanem kioktatjak oket, szep hozzaallas...
regebb ota regeltem, mint aki kioktat, csakeppen nem irogattam csak olvastam, ezert nem lettem felisten meg miazmas...
[Szerkesztve] -
Gero
tag
csak nagyon szepen megkerdeznem a moderator urat, hogyha lehet biciklis, csajos, pasis, meg sokminden mas topic, akkor egy ejtoernyos topicot, miert kell 5 masodperc alatt zarni???

Aktív témák
- Robotporszívók
- Milyen egeret válasszak?
- Villanyszerelés
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- BestBuy topik
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Parkside szerszám kibeszélő
- Mesterséges intelligencia topik
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- További aktív témák...
- Gamer PC - i5 / GTX 960/12 Gb Ram (Erősebb, mint a 1050 Ti!)
- Eladó AKG Ara, dupla kapszulás mikrofon! Bontatlan, garanciás! Több darab is elérhető!
- Logitech Superstrike x2
- D-link 16 és 24 portos, sima és POE, gigabites managelhető switchek
- Gigabyte H510M PRO-E alaplap + Intel Core i5 10400F CPU (+ram, táp, vga igény szerint)
- PlayStation 5 FAT Lemezes + kontroller 6 hó garancia, számlával!
- 350.000FT HELYETT! SzinteÚJ Ulefone Armor Pad 5 Ultra PROJEKTOROS KIB. KEMÉNY TABLET!!! 1.8kg
- Licencek
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 3600X / GTX 1080Ti 11GB / 16GB DDR4 / 512 Nvme SSD
- AKCIÓ! Microsoft XBOX Series X 1TB SSD fekete játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
bar lehet par ev utan azt is zarjak...