Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- eldiablo: 30 év után szakítottunk, de azért még beszélünk...
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Dr. Mózes: Lakberendezési tanácskérés
- Toomy: FOXPOST: régen jó volt, de már jobban jársz, ha elfelejted
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
Aktív témák
-
_cirmos_
őstag
válasz
Lord Zero
üzenetére
neked is köszönöm! a telszámra kicsit rosszul emlékeztem, 452-51-99 (azt tudtam hogy hasonlít a danubius számára, de annyira mégsem). ezt láttam a tévében is. bocs, ha lustának tűnök és nem kerestem magamtól, de kb egy éve kellett volna vmi amit szintén a tv-ben láttam, de akkor még egyik cégnek sem volt tisztességes honlapja. de most már van, nagyon helyes.
-
_cirmos_
őstag
válasz
Lord Zero
üzenetére
ha vmi zsíros bizottsági posztért megy a harc akkor pedig ''last man standing'' vagy ''free for all''

node miért is jöttem:
meg tudná valaki mondani nekem annak a tv-shopos cégnek a telefonszámát amelyik a fogfehérítő cuccot forgalmazza. egyszer láttam délelött, de lusta voltam felírni, azóta meg hiába keresem. 451-x2-x2 vagy 452-x1-x1 volt ha jól emléxem, de ez sem biztos. előre is
Aktív témák
Hirdetés
- Samsung Galaxy S23 Ultra Green 120 Hz Dynamic AMOLED 2X, 200 MP kamera, beépített S Pen - 512GB
- BESZÁMÍTÁS! ASRock Z370 i7 8700 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600XT 8GB Rampage SHIVA Thermaltake 550W
- új, összeszerelt Razer Iskur V2 Fabric gamer szék
- Eladó Apple iPhone 13 Mini 128GB / 12 hó jótállás
- MacBook Pro 13, 14, 15, 16, MacBook Air M1, M2 M3 M4 bill magyarosítás lézerrel / sapkacserével
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
asszem nem pont ez volt, dehát krumpli burgonya.