Legfrissebb anyagok
LOGOUT témák
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- MasterDeeJay: i7 4980HQ asztali gépben (vs i7 4770)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- total90: SSD és HDD árak 2026-ban – most kell vásárolni, vagy várni 2028-ig?
- Depression: Hardver rúzs effektus?
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Lalikiraly: Commodore The C64, Ultimate
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
Keresés
Aktív témák
-
fendre
tag
Elrejted az IP cimedet. Ha jol tudom van egy legalis es egy kevesbe legalis modja. A kevesbe legalis hogy egy olyan proxyn nyomulsz keresztul ami leszedi a valodi IP cimedet, meg adataidat, es egy masikat kapsz
A masik ami egy program alapu hogy 1-2 mp-enkent (vagy tobb nemtom) a vilag minden tajara ''kapcsolgat'' proxykra es igy ha minden igaz akkor ugy latszik mintha mindig mashonnan ''jonnel''. Egyebkent korlatozottak az ismereteim ilyen teren, de majd biztos kijavitjak ha tevedtem.
Aktív témák
Aktív témák
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- LEGO klub
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- iPhone topik
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
- Háztartási gépek
- Konzolokról KULTURÁLT módon
- TCL LCD és LED TV-k
- További aktív témák...
Új fizetett hirdetések
Üzleti előfizetők hirdetései
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro Max 128GB Deep Purple-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3913
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 32/64GB RAM RTX 5070 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG B760 i9 14900K 32GB DDR5 1TB SSD Asus ROG RTX 3090 24GB Zalman Z1 1000W
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 256GB Black-1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3626, 100% Akkumulátor
- Samsung Galaxy A54 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
A masik ami egy program alapu hogy 1-2 mp-enkent (vagy tobb nemtom) a vilag minden tajara ''kapcsolgat'' proxykra es igy ha minden igaz akkor ugy latszik mintha mindig mashonnan ''jonnel''. Egyebkent korlatozottak az ismereteim ilyen teren, de majd biztos kijavitjak ha tevedtem.