Hirdetés
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Asszociációs játék. :)
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Milyen mosógépet vegyek?
- Szólánc.
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Öregszem
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- A fénynél gyorsabban
- leslieke
Aktív témák
-
Esmein
nagyúr
fotóriporter... még mindig rötyögök rajta
"I no longer want to declare war on Hungary. It would be like waging war on a mental institution." - Jeremy Clarkson
-
Esmein
nagyúr
mivel akarok avit divxbe tömöríteni ?
"I no longer want to declare war on Hungary. It would be like waging war on a mental institution." - Jeremy Clarkson
-
Esmein
nagyúr
azt most néztem, ovis kisöcsém összenyomja vele a traktor raider 3-mat de nem hiszem hogy nekem jó ez(ráadásul lehal 99%-nál) most heggesztek a virtualdubbal, csak még be kell lőnöm a jó beállításokat
-
Esmein
nagyúr
Bővebben: link
Na, ezt alkottam"I no longer want to declare war on Hungary. It would be like waging war on a mental institution." - Jeremy Clarkson
-
bebean
aktív tag
nem rossz! nekem 1:40 körül van a rekordom. az első albimban szegeden progmatosokkal laktam & allandoan ezt nyomtuk.
kerdesek:
1. letezik, hogy egy s478-as lap nem tudja az 1M L2 cache-el ellatott cpu-kat kezelni?
2. egy ''megfelelő'' lapban (+ram stb) mennyi kb. egy 2400+ tbredB vége?...
-
Agyasima
őstag
Józsikáim!
Hogy is hívják Magyarország legidősebb költőjét, aki néhány éver házasodott és Einsteinnél is gázabb a haja?? Nem ugrik be a neve, és nagyon idegesíííííít!toledói csöcsparádé | ''Az ég kék volt, a szemed szürke, én zöldet hánytam...'' | Trutymó terror
-
gozso
őstag
szerintetek, barebone ügyben hová érdemes topicot nyitni?
(ASUS S Presso...)fél vese eladó..., szivárványhártya ugyanitt
-
veterán
'sszus.
Tudtam hogy korai lesz még nekem TFT-vel vagizni.
Tudtam. Visszatartott? ÁÁÁ, ugyan miért is? :\
'sszus.And As It Is Such, So Also As Such Is It Unto You
-
Vangelis
félisten
Ide: Bővebben: link , fórumban
[Szerkesztve]@@@@ https://armegoszto.hu/deals/new
-
Achill3uS
nagyúr
válasz Kalandor #568 üzenetére
akkor ezért nem válaszoltál a 2 hete küldött mail-omra
mind1 már lényegtelen.."De tényleg, minek tuningolni? Újabban el sem olvasom a rekorddöntögető hírességek eredményeiről szóló beszámolókat. Teljesen fölösleges tuningolni. Főleg Intel processzort." Taranti (fanatikus tag)
-
Versus69
csendes tag
popószőr topik hova lett?
''Fa*kabát, mr. fa*kabát, rendőrnek szült meg a jó anyád...kiváncsi lennék,miért ez a neved??''
-
I_Am
veterán
válasz Versus69 #577 üzenetére
Bővebben: link Megsemmisítettem.
Kalandor: Örülök, hogy épségben és élményekkel gazdagabban hazaértél.Ha teszed ami a célod, akkor arra vagy hivatott az életben.
-
Bazsesz
őstag
válasz PeliScan #545 üzenetére
Várjál, a lamborgini gyártott traktort... Azzal is lehetne ilyesfajta módon menőzni
Bővebben: link és Bővebben: link
De talán volt valahol róla videó is, mindjárt megkeresem''Játék a szavakkal mintájára Dúd a betűkkel :d Előadja Bazsesz művészúr :)'' by Esmein
-
veterán
Bevállaltam egy (adatlap szerint teljesen korrekt) Samsung 172X-et (Bővebben: link), és
a) egyszerűen képtelen vagyok normálisan beállítani a színeket / fényerőt
b) játékokban OK, de sima brózergördítésnél durván utánhúz (12ms my ass...)
c) cleartype nélkül a szemem folyik ki, azzal viszont látszik a színes aura
d) quake3-ból jobbra lelóg 40-50 pixel amit sehogy nem tudok elővarázsolni
e) DVI bemenet az van, de kábelt már vedd meg magad (így sem volt olcsó)
f) (remélem) ebből kifolyólag most még kissé vibrál is a kép.
g) ja és szemből nézve a felső harmad erősen sötétebb mint a kép többi része, és csak olyan jó 30°-kal ''lenézve rá'' lesz kb. egyenletes (akkor viszont már a statusbar lesz rosszul olvasható)And As It Is Such, So Also As Such Is It Unto You
-
erdeya
senior tag
Hát szervusztok...
Nem, nem kell örömködni, nem otthonról írok, mivel még mindig nincs netem.
A tetves szerelő (aki péntek reggel 8-kor ''kötötte be'' a netet), nem igazán oldotta meg a dolgokat. Mikor délután hazaértem, világháborús állapotokat találtam az asztalom alatt. A kábelkötegelők elbontva, a DSL modem a földön, kábel gubanc mindenhol. A géppel összekötni már nem volt persze mersze. Amúgy sem tudta volna kipróbálni a kódolás miatt ugye.
Na mondom (miután felszámoltam a balkáni állapotokat) legyen net. És nem vala.
A gép szerint egy hálózati kábel nincs bedugva, pedig...
Próbáltam más kábelt is és más hálókártyát is, de semmi. Tehát a modem szar.
Be is jelentettem az ügyfélszolgálatnak, aszonták 72 óra. Ez hétfőn 16:30-kor cseng le.
Nem elég hogy a tetves matáv az 5 oldalas szerződésnek csak 3 lapját küldte ki, még ezt a nyüves netet sem tudta becsületesen bekötni. Remélem nem ezek szerelik a Paksi Atomerőmű hálózatát, mert akkor húzok...
Ezt nekik:
Együttérzéseteket köszönöm...Szombaton megyek bólingozni! /// Utálom, hogy mindig elkapnak amikor a falra firk____ - Graffiti
-
veterán
-
erdeya
senior tag
Nehogymá a hétvége ne számítson... a tvnetes tag szerint hétvége is beszámít. Persze majd a valóságban kiderül.
Dialcom modem, és tudtommal kéne pilácsoljon az ADSL link és a LAN link led. Na ez utóbbi nem világít. A gépemben lévő LAN-on nincs led
USB-s csatolás nincs...
Várakozás, az vanSzombaton megyek bólingozni! /// Utálom, hogy mindig elkapnak amikor a falra firk____ - Graffiti
-
Bazsesz
őstag
Hali all!
Lenne egy gyors kérdésem. Szal adott egy STlab PCI IDE vezérlő, és van rajta két jumper. az mi lenne?
Bővebben: link
Én a HDD-LED-re sacolok. Kajakra az lenne, vagy merőbe más?''Játék a szavakkal mintájára Dúd a betűkkel :d Előadja Bazsesz művészúr :)'' by Esmein
-
ngabor2
nagyúr
Mbit mester megint ki lett rugdosva, vagy csak jól meghúzza magát? Ma még nem láttam írását. Nem mintha hiányozna, csak meglehetősen aktív szokott lenni...
-
tildy
nagyúr
Hát akkor én jól jártam.
Nincs a moncsimon dvi, viszont egyenletes a fénye.
Csak a gép bootolásakor csikoz jobb szélen , de rudi szerint ez amiatt van, mert:
''Szia!
Ez amolyan driver beugrási köhögés, semmi vészes. Amikor feláll a rendszer és a VGA BIOS meg a CPU és az alaplai BIOS összekapaszkodik windózzá akkor lehet framebuffer (itt jön össze a kikerülő kép) összekeveredés meg egyebek.
''"Tartsd magad távol azoktól, akik le akarják törni az ambíciódat! A "kis" emberek mindig ezt teszik, de a nagyok éreztetik veled, hogy te is naggyá válhatsz" - Mark Twain
-
Esmein
nagyúr
Anaqer, sztem kifogtál egy hibásat, ez nem ilyen rossz monitor. Vibrálás ellen próbáld ki, hogy 75 helyett 72 hz-re állítod.
-
tildy
nagyúr
Nekem is olyan volt az elején, mintha vibrált volna.
Sőt szinte fájt a szemem tőle. Szerintem használni kell , és megszűnik.
1 nap után már nem vettem ilyet észre rajta...
Szvsz csak be kell járatódnia...
[Szerkesztve]"Tartsd magad távol azoktól, akik le akarják törni az ambíciódat! A "kis" emberek mindig ezt teszik, de a nagyok éreztetik veled, hogy te is naggyá válhatsz" - Mark Twain
-
Esmein
nagyúr
Sztem se a monitor a hibás, inkább a felhasználó. Az utánhúzási érték meg a betekintési szög pedig erősen függ a kontraszttól meg a fényerőtől is egyébként. a remegés lehet a táp interferenciájától, próbáld ki hogy nem 5-re végződő hz-re állítod a képfrissítést pl 72 hz. Többire nincs ötletem, a színhűség meg olyan amilyen, nézegesd a profilokat, bátyám lg 1719s-én is szürke volt a prohardver de aztán idővel belőtte tűrhetőre.
-
veterán
''Sztem se a monitor a hibás, inkább a felhasználó.''
Ez teljességgel elképzelhető.
A remegést sikerült közben tűrhetőre belőni a CD-n lévő ótóaggyusztos minta segítségével, bár pl. a hardwired idióta kék-fekete csíkos háttere scrollozásnál továbbra is olyan mintha valami tré kontakthibás CRT-n futna a sor... :\And As It Is Such, So Also As Such Is It Unto You
-
Esmein
nagyúr
Egyébként tényleg kb 1 hét mire megszokod a fényerejét meg a kontrasztját. A most jónak itélt fölé állítsd be és nézd meg úgy milyen a karakterisztika(de szép szó).
Aktív témák
Hirdetés
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- Nyíregyháza és környéke adok-veszek-beszélgetek
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Milyen notebookot vegyek?
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- OLED TV topic
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Star Wars: The Old Republic - MMORPG
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest