Hirdetés
- Asszociációs játék. :)
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Milyen mosógépet vegyek?
- Szólánc.
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Öregszem
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- A fénynél gyorsabban
- leslieke
Aktív témák
-
Old Death
senior tag
az ilyenekért jó élni.. de legalább kreatív
Bővebben: linkoldy
''The Lord is my light and my salvation; whom shall I fear? The Lord is the strength of my life; of whom shall I be afraid?''
-
Esmein
nagyúr
-
Old Death
senior tag
abba kéne hagyni a post gyártást?
gondoltam rá.. nem jövedelmező...
50 cent: idd ki a poharat piacos topicban volt... nem rondított annyira bele... most linkelnék vmit, de nem teszem mert félő, h te is elkezded, így a nyugalom megörzése végett nem teszem
L_ajos: egészségedreoldy
[Szerkesztve]''The Lord is my light and my salvation; whom shall I fear? The Lord is the strength of my life; of whom shall I be afraid?''
-
_Volkovy_
nagyúr
válasz TexT-BoY #1510 üzenetére
Nem azt mondtam,hogy rossz lenne,de ne legyél úgy elszállva tőle.
Itt a fórumon több ember van,akinek 4.1-et megy.És ez még nem az a tuning,ahol vízhűtés vagy neadjisten peltieres bűvészkedés van..
Itt a szomszédban is van egy srác,akinek egy éve volt 4ghz fölött üzemelő P4-e..
Jelzem az egyik egy GY. -
escie
őstag
játszott valaki a Morrowind-del?
itt a következő rész trélere, elég ütős. gépet kell újítanom.
Bővebben: link
vigyázat, elég furcsa formátum, 1280x720...I'm back, baby!
-
Gambit
őstag
válasz dannnnn #1524 üzenetére
Na elmondom lassan is, külön a te kedvedért. Soha_nem_mondtam_még_csak_hasonlót_sem! Eddig fogod? Nem fogsz találni ilyen szöveget, tegnap nyilván hallucináltál. Ha ilyet mondtam volna, arra én is emlékeznék! De azért jó keresgélést!
''Akár hiszed, hogy meg tudsz csinálni valamit, akár nem, mindenképpen igazad van.'' - Henry Ford
-
dannnnn
senior tag
Bővebben: link
nics gambittal semmi bajom.██ сәгтеук ыекшлу™ ██
-
Gambit
őstag
válasz dannnnn #1526 üzenetére
A soha szó nem egyenlő a tegnap szóval. Én azt mondtam, hogy soha nem mondtam ilyet. Tudod ebbe beletartozik a tegnap, meg a tegnapelőtt, meg az azelőtt, és így tovább. De ha szerepelt a hsz-emben a ''verhetetlen'' szó, akkor már csak a topicra kell visszaemlékezni, és erre rákeresni. Vagy már a topicra sem emlékszel? Netán a fórumra sem?
''Akár hiszed, hogy meg tudsz csinálni valamit, akár nem, mindenképpen igazad van.'' - Henry Ford
-
Gambit
őstag
válasz dannnnn #1531 üzenetére
Most feleslegesen felizgattál, hogy végre megvan a régóta keresett hsz. Rákerestem gyorsan a sakk topicban a ''verhetetlen'' szóra, de nem talált semmit. Mondjuk meg is lepődtem volna, ha találok valamit.
-
Gambit
őstag
-
Loretto
veterán
Na ma megvillantottam ''hatalmas'' darts tudásomat. azért egy ''közepe'' összejött, és csak 3 sör csusszant le
Soirée...
-
erdeya
senior tag
válasz Old Death #1483 üzenetére
''kiváncsi leszek, h vérbocival mennyi lesz...''
Kell a baj öreg halál barátom?
Tévedsz ha azt hiszed, hogy délutánonként meg egész este itt fogok nyomulni. Bár szeretek itt lenni, de mivel ugye általában 4-5 órakor érek haza délután, aztán még kajcsi, meg fürdés, nem nagyon van időm netezni. Talán hétvégén.
A netet amúgy elsősorban a webcamerás messengerezéshez köttettem be. Most vagyok túl egy 1 órás csevegésen a kedvesemmel. Hang+videó. Nagyon jó.
Na meg aztán amikor nem msn megy, akkor nála vagyok, onnan meg nem PH-zom. De azért majd igyekszem gyakrabban itt lenni ha ekkora az igénySzombaton megyek bólingozni! /// Utálom, hogy mindig elkapnak amikor a falra firk____ - Graffiti
-
erdeya
senior tag
Szerencsére nem választ el semmi...
Csak arról van szó, hogy minden nap nem szoktunk találkozni. Egyrészt mert ha 4-ig dolgozom, akkor már csak az 5 órási busszal tudok hozzá kimenni és még fél óra az út. Van hogy fáradt is vagyok, van hogy neki van dolga.
Átlagban heti 7 napból 4x találkozunk, néha kevesebbszer, néha többször.
A probléma ott volt, hogy amikor nem találkoztunk akkor minimum 30 perces telefonokat bonyolítottunk. Az az én 19 forintos percdíjammal is majd 600HUF.
Így most kevesebb lesz a telefonköltség, igaz a netet fizetem, De azért ennek meg többcélú a felhasználhatósága. Hiszen már a PH miatt megéri a 8700 pénztSzombaton megyek bólingozni! /// Utálom, hogy mindig elkapnak amikor a falra firk____ - Graffiti
-
erdeya
senior tag
Na látom mindenki elhúzott TV2-t nézni...
''A profi'' megy. Az egyik legjobb film a világon. Aki látta azért nézze, aki még nem, az meg azért. Jóccakát...Szombaton megyek bólingozni! /// Utálom, hogy mindig elkapnak amikor a falra firk____ - Graffiti
-
L_ajos
őstag
-
ReJim
őstag
ha esetleg valakit érdekelne, akkor esetleg beírom, hogy akkor esetleg megnézheti, és akkor esetleg látja, és akkor esetleg az az én oldalom...
esetleg: Bővebben: link
(winner_hun, meg többiek... hagyjatok a helyesírással.... )</end.?>
-
Old Death
senior tag
a baj sosem kell jön magától
én meg mostanában reggelente ill. napközben nem vagyok... este is csak fel-fel nézek... belefáradtam - de talán nem is gond - h este itt hagyom és amikor újra feljövök 300 posttal több van, és nincs erőm elolvasni... pedig jó lenne olvasni, h kivel éppen mi történik mint régebben, amikor mesélted, h éppen mi a helyzet a cégnél ill. még pár ember... de a topic nagyon elment csetbe mindenki itt beszéli ki a dolgait a válaszhsz- közt nem telik el 2 perc sem... kicsit lehangoló... de talán velem van a gond - megint szentimentális vagyok - így, már nem érdekel...
belefáradtam abba, h tizenévesek ugrálnak itt, h övék a világ és megsértődnek ha az ember leoltja... én sem vagyok egy matuzsálem, de talán máshogy neveltek, más az életfelfogásom és tudok olvasni... sőt még értelmezi a szavak között fentálóó konteksztust is - hű ez most tudományos volt, de csak azért, h igazoljam a felsőbbrendűségem - ők meg csak írnak, és írnak..
Forrest Gump-ot idézve zárnám soraim: Ha valaki azt mondja rád, h az a bajod, h tudatlan vagy és levert, csak annyit mondj: ''Nem t'om és szarok rá.''
Gambit-nak üzenném: Felejtsd el, hogy ''Ne dühöngj és simítsd el!'' Ha tényleg dühös vagy, csak rajta taposd szét a szemétládáját. szintén F.G. idézetoldy
''The Lord is my light and my salvation; whom shall I fear? The Lord is the strength of my life; of whom shall I be afraid?''
-
Bash
addikt
Kár, hogy I_Am megölte a windózerét, pedig neki akartam elmondani, hogy most voltunk élelmet vásárolni, elköltöttünk egy kis pénzmagot.
Készül a vacsorám: egy kis sült krumpli, egy kis rántott gomba tartármártással, egy kis rántott csirkemáj, egy kis rántott shrimp. Még nem döntöttem el, hogy utána milyen desszertet eszek, van egy kis almás pite, cheesecake, gofri, meg néhány Klondike jégkrém.
Old Death!
Délelőtt olvasgattam jelen topic-ot, valahogy úgy éreztem, hogy az átlagéletkor olyan 10 évvel alattam van, pedig én sem vagyok olyan idős.
Esmein!
Hidd el, hogy engem semmi sem hízlal. Megehetnék naponta 5 kiló szalonnát, az sem látszana meg.http://bashtravel.com/
Aktív témák
Hirdetés
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Milyen monitort vegyek?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Forza sorozat (Horizon/Motorsport)
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- SkyShowtime
- Projektor topic
- Gitáros topic
- Milyen notebookot vegyek?
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.