Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Sapphi: StremHU | Source – Self-hostolható Stremio addon magyar trackerekhez
- Pajac: Windows XP még mindig letölthető
- Vezeték nélküli porszívók - alapok
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Toomy: FOXPOST: régen jó volt, de már jobban jársz, ha elfelejted
Aktív témák
-
Tithian
őstag
A tapasztalatom:
Van középfokúm (1997) és felsőfokúm (2003) is Pitmanból, 'C'-t egyszer sem kaptam, hanem adtak egy A-t és egy B-t, pedig mindkétszer C-re mentem (ráadásul majdnem egy napon volt a két vizsgarész).
A díjat mindkétszer két részben kellett befizetni. Mivel legutoljára (is) két egymástól független bizonyítványt és oklevelet kaptam, ráadásul néhány hét különbséggel az A-t és a B-t, azt tartom logikusnak, hogy külön is érvényesek. A bizonyítványszámuk is különböző és mindkettő államilag elismert, ez is a sejtésemet látszik igazolni. Mivel a középfokút még olyan rendszerben tettem, le, ahol 65% felett középfok és slussz, a felsőfokú vizsgán pedig 60%-tól megvan és kész, nem tudom, hogy lehet-e eltérő szintet kapni egy vizsgán, de valószínűnek tartom.
Legutoljára Volkovy (nagyúr) fórumtárs ment Pitman középfokra, ő lehet, hogy tudja a választ.
Mindjárt postolok egy példaképet, hogy érthetőbb legyen, mit beszélek össze.
[Szerkesztve]
Aktív témák
- AKCIÓ! ASUS ROG G16 (2025) G615LR 16 - Ultra 9 275HX 32GB DDR5 1TB SSD RTX 5070Ti 12GB WIN11
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE B760M i7 12700 32GB DDR4 512GB SSD RX 7800 XT 16GB LianLi Lancool 216 ARGB 750W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- REFURBISHED - Lenovo ThinkPad 40AF Dock (DisplayLink)
- Dell Latitude E7470. Olcsó üzleti kategóriás laptop! Új akkumulátor!
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest