Hirdetés
Aktív témák
-
Panther
HÁZIGAZDA
17 órakor szigorlat... a felkészülés legfontosabb része már megvolt: éjjeli Brood War a tanulás helyett. (De reggel majd annak is nekilátok már!)
[Szerkesztve][ RIOS Release 5 – multiportal engine by Panther ]
-
TrollBalint
addikt
sziasztok, nem tudja valaki, hogy mi az az oldal cim, ahol az a német fickó énekel?
Home video, ő énekli a maria-t, és tudom, hogy valamelyik topikba volt is link az oldalára, csak nem tudom már melyik topikbahttps://www.pathofexile.com/account/view-profile/Haarkon/characters
-
I_Am
veterán
válasz TrollBalint #2153 üzenetére
OFF 16-ban van a link.
Ha teszed ami a célod, akkor arra vagy hivatott az életben.
-
VladimirR
nagyúr
válasz TrollBalint #2155 üzenetére
dj rotterdam-ra gondolsz? enekelt o sok mast is => Bővebben: link
-
VladimirR
nagyúr
válasz Panther #2151 üzenetére
hol broodwaroztatok ti? 10-11 kozott 5percenkent leptem fel bnet-re, de nem lattalak titeket
trollbalint: nincs mit (a kedvencem, mikor a bakelit-et szethajtogatja a fejen (nem tudom melyik videoban van), meg az a nevetes sem egyszeru, amit olykor elenged
Esmein: mit sutottel meg? a tbird-ot?
[Szerkesztve] -
erdeya
senior tag
Na ki kereste az angol zseni bocit???
Köszönöm az érdeklődést, őszintén szólva az írásbeli húzósabb volt, mint a szóbeli. Lényegesen...
Ugyebár 3 szakaszra lehetne tagolni a vizsgát: magnóról jegyzetelős kitöltős, aztán fejből megfelelővel kitöltős és végül a fogalmazásos.
Na a fejből kitöltőssel voltak gondjaim, de reménykedek.
AZ alapfok úgy érzem biztosan megvan írásbelin, de talán jobb is lesz!Szombaton megyek bólingozni! /// Utálom, hogy mindig elkapnak amikor a falra firk____ - Graffiti
-
_Volkovy_
nagyúr
válasz Loretto #2164 üzenetére
Aha.
Érdekes,tildy ennek a srácnak már magához a vizsga tényéhez is gratulálni akar.Amikor én írtam,hogy nekem sikerült a középfok,annyit szólt be elég gúnyos hangvétellel:akkor menj tárgyalni angolul.
Személyeskedést kerüld kérlek. És ne tégy úgy mint egy sértődött kisgyerek. I_Am -
törölt tag
Valamit programozni kéne, de nem tudom, hogy mit...
Webre kellene, de nincs ihletem! -
tildy
nagyúr
válasz _Volkovy_ #2165 üzenetére
Nana az azért nem úgy volt, és nem is gúnyos hangvétellel.
Csupán érdeklődtem, hogy így friss középfokosan el tudnál-e menni tárgyalni ennyi tudással.Mellesleg nem a vizsgához gratuláltam, hanem a sikeres vizsgához... Már ha van.
Mellesleg ''Ki volt a nagy pitmanos boci (? remélem jól emlékszem) , és hogy sikerült az írásbelije?Lehet gratulálni?
''
Ha most gonosz lennék azt mondanám tanulj szövegértést, de nem vagyok gonosz, viszont ugyanazt mondom
Az már persze szvsz sajat egyéni magánvélemény, hogy tipikus , elkényeztetett , sokszor egoista viselkedésű , nagypofájú tinédzsernek tartalak...
Tipikus fogyasztói társadalmas fiatal ...(Nyomjuk neki, menjünk, blalbla bla.
De azért ne képzeld már midnen hozzászólásom mögé ezt?!
Persze te meg egy korlátolt b.romnak is tarthatsz engem, a lényegen nem változtat: a vélemény olyan mint a se..yuk, mindenkinek van, de senki nem kiváncsi a másikéra. )
[Szerkesztve]"Tartsd magad távol azoktól, akik le akarják törni az ambíciódat! A "kis" emberek mindig ezt teszik, de a nagyok éreztetik veled, hogy te is naggyá válhatsz" - Mark Twain
-
erdeya
senior tag
Na itt vagyok! Tudjátok, az angol boci!
Szóval vizsgáról két gondolat..
1. Szóbeli iszonyat könnyű (99.99% hogy középfokot kapok)
2. Írásbelin a szavakkal kiegészítős rázós volt, meg azért a fogalmazásnál össze kellett szedni a gondolatokat. (75% hogy középfokot kapok)
Ha nekem mondaná valaki, hogy akkor most eredjek tárgyalni angolul, akkor kinevetném. Ugyanis már egy ideje ezt csinálom. Nekem csak a diplomához kell a papír, a melőhelyen tudják rég hogy penge vagyok (és szerény!!!)
Hangya úr féltékeny bocira? Hiába, a tünde lányoknak mindig jó izlésük volt
...és egy szót a segglyukas témához: azért van akiét megnézném közelebbről
[Szerkesztve]Szombaton megyek bólingozni! /// Utálom, hogy mindig elkapnak amikor a falra firk____ - Graffiti
-
erdeya
senior tag
Na most hogy itt vagyok már nem kellek senkinek?
Szombaton megyek bólingozni! /// Utálom, hogy mindig elkapnak amikor a falra firk____ - Graffiti
-
TéKrys
senior tag
Hogy mik vannak: Bővebben: link
Csak egy kis ízelítő: ''Egy sátoraljaújhelyi faszi ment a Romet motorjával a Zetor traktorjához szántani. Ötvenvalahány éves faszi, elütötte a biztosítottunk, megjött a kárigénye, ott volt benne, hogy a zsebében volt a zsír új kommunikátor és a két héttel azelőtt vett digitális kamera. Az volt a magyarázat, hogy azért volt nála a kamera, mert bérbe szánt, és le szokta videózni a szántás minőségét. Jó, akkor mutassa a számlát, garanciát, töltőt: hát az nincs''
Mondom én, leleményes ember a magyar.http://www.hackthat.net/df/ddos/13300/index.html - egy jó kis oldal, nem kell félni tőle :D
-
Esmein
nagyúr
M o o . . .
(bocsi ez kikivánkozott...)"I no longer want to declare war on Hungary. It would be like waging war on a mental institution." - Jeremy Clarkson
-
Dilikutya
félisten
válasz Arhquis #2179 üzenetére
Ezért nem kajálok soha a gépasztalnak még csak a környékén se. És azt is kibelezném, aki a billentyűre öntene valamit. Anno hugomat már azért a cseresznyefára akartam húzni, mert legyertyázta (máig nem tudom hogyan) az ótvaros olcsó billentyűmet Jobb bele se gondolni, mi járna a szép fekete Genius-ért....
Így elkerülhetem azt hogy a procira morzsa kerüljön, és döglött hangya sem lesz a gépházban (lásd. hangyás topik)Nem vagyok perverz, csak haladok a korral. (Még mindig: Rock&roll feeling baby, rock&roll feeling.....)
-
tildy
nagyúr
Ups? vagy noti?
Egyébként hangulatvilágításnak mi is nem egyszer raktunk már gyertyát a gép tetjére...
[Szerkesztve]"Tartsd magad távol azoktól, akik le akarják törni az ambíciódat! A "kis" emberek mindig ezt teszik, de a nagyok éreztetik veled, hogy te is naggyá válhatsz" - Mark Twain
Aktív témák
Hirdetés
- Vezetékes FEJhallgatók
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Milyen légkondit a lakásba?
- LEGO klub
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Külföldi rendelések: boltok, fizetés, postázás
- Mozilla Firefox
- Egyelőre nem tervez Lunar Lake-hez hasonló dizájnt az AMD
- Elemlámpa, zseblámpa
- Egérpad topik