Hirdetés
Aktív témák
-
jeges
senior tag
válasz TrollBalint #2594 üzenetére
''aki autóval megy az nem figyeli''
és ha figyeli, az jobb? figyelné inkább a közlekedést, vagy mi...
egyébként ótóval se tucc túl sokat tenni a részeg sofőrökkel szembe'.
ehhh... -
-
TrollBalint
addikt
Nah, léptem haza, mindenkinek boldog kellemest...
https://www.pathofexile.com/account/view-profile/Haarkon/characters
-
TéKrys
senior tag
válasz TrollBalint #2594 üzenetére
Sztem egyszerű és olcsóbb megoldás lenne ha csak strigulákat húznának egy táblán
http://www.hackthat.net/df/ddos/13300/index.html - egy jó kis oldal, nem kell félni tőle :D
-
_Volkovy_
nagyúr
5 percig lángolt az a40 kijelzője..miből van ez?
-
Mosqu!to
addikt
Lenne egy kérdésem, topicot nem akartam ezért nyitni, ráadásul nem is hw, szal ide teszem fel:
Lóvét akarok utalni egy számlára bankon keresztül úgy, hogy nem számláról számlára, hanem én odaadom a pénzt, aztán utalják. Életemben nem csináltam még ilyet, ezért hülye fejjel bementem a Raiffeisen Bankba, ami nem messze van tőlünk, majd vettem egy kézpénzbefizetési papírost, aminél viszont elakadtam. Nekem van egy xxx-xx-xxx-xxxxxxxx -es számlaszám a kezemben, ott meg valami teljesen más rublikaelosztás volt. Az oriási tömeg miatt nem nagyon tudtam megkérdezni valamelyik ''pultost'', hogy akkor hogyis van ez, ezért inkább eljöttem, tudom, hogy hülyeség volt, de ez van.
Tehát kérdem én, hogy akkor én ott nem tudok utalni ilyen számlára? Vagy hogyan is kell utalni ilyen módon?
Nagyon láma kérdés, de életemben nem voltam még bankban, ezért kérdemComputer games don't affect kids; I mean if Pac-Man affected us as kids, we'd all be running around in darkened rooms, munching magic pills and listening to repetitive electronic music.
-
Wolverine
félisten
válasz Mosqu!to #2611 üzenetére
A normális bankszámlák száma 2*8 vagy (inkább) 3*8 számjegyből szokott állni. Én pont tegnap csináltam ilyet (igaz, az K&H volt, de pl. OTP-nél is így megy): egyszerűen a számlabefizetésekhez kértem sorszámot, ott átadtam a számlaszámot és nevet (kell...) tartalmazó cetlimet, majd a zsét, kaptam egy bizonylatot, csókolom...
Ha azt szeretnéd, hogy hamar odaérjen, akkor annak a banknak a fiókjába menj, amelyiknél a számlát vezetik - akkor gyak. azonnal jóváírják, ellenkező esetben több munkanap, ráadásul kezelési költséget is vonnak..."I'm the best there is at what I do, but what I do best isn't very nice." (Wolverine) / "Hello, I'm the Doctor. Basically... run." (a 11. Doktor)
-
Mosqu!to
addikt
válasz Wolverine #2612 üzenetére
De ez a számlaszám mint látod totál elüt tőle, ezért hátráltam meg. Ilyen számlaszám típusa melyik banknak van?
Computer games don't affect kids; I mean if Pac-Man affected us as kids, we'd all be running around in darkened rooms, munching magic pills and listening to repetitive electronic music.
-
Wolverine
félisten
Miért nincs jogosultságom a Moderátort keresek topicba írni?
Na mindegy... Bővebben: link - valaki tegye át a Hardverpiacra...
[Szerkesztve]"I'm the best there is at what I do, but what I do best isn't very nice." (Wolverine) / "Hello, I'm the Doctor. Basically... run." (a 11. Doktor)
-
mayerlaci
senior tag
Egy kedves Moderátor mondja már meg nekem, hogy ha nyitok egy olyan topicot hogy ''rekord hsz.'' akkor azt zárni fogják vagy sem?
De ha valaki elcsórja az 5letem akkor ......
Előre is thx....!
Lehet hogy ez hülye kérdés, de inkább előbb megkérdezem itt mielőtt egyből ott fikázná mindenki! -
Esmein
nagyúr
De még mindig jobb, hogy megkérdezted, mintha kinyitottad volna
Pl erre kéne idomítani az újoncokat is ...
[Szerkesztve]"I no longer want to declare war on Hungary. It would be like waging war on a mental institution." - Jeremy Clarkson
-
Esmein
nagyúr
Bővebben: link
Magaslabda..."I no longer want to declare war on Hungary. It would be like waging war on a mental institution." - Jeremy Clarkson
-
Esmein
nagyúr
Lehet-e hivatalosan az Esmeint berakatnom a vezeték meg a keresztnevem közé ? Mibe kerül meddig tart ?
"I no longer want to declare war on Hungary. It would be like waging war on a mental institution." - Jeremy Clarkson
-
Esmein
nagyúr
válasz Arhquis #2633 üzenetére
Hehe, hogyan indult újra ? Kékhalál vagy reset ?
Tedd ezt : 2-3-3-5(vagy 6)-re van beállítva az időzítés biosban tedd 2.5-4-4-7-re . Advanced chipset features alatt találod. Dram latencies.
[Szerkesztve]"I no longer want to declare war on Hungary. It would be like waging war on a mental institution." - Jeremy Clarkson
-
Esmein
nagyúr
válasz Arhquis #2635 üzenetére
Sztem az új ram nem szereti ezt az időzítést, paterold ki az 512-est, időzítést 2.5-4-4-7-re és ha úgy is újraindul akkor baltát bele.
Egyébként beraktad az új ramot elkezdett hülyéskedni, nekem eléggé straightaheadnak tűnik a dolog mi lehet a megoldás Időzítéseket az említettre.
-
Old Death
senior tag
vki tudna nekem segíteni
kéne egy kép Pepéről, a kissrác aki mindig utazott Mikrobival. (Mikrobi razfilm (1973-74.)''The Lord is my light and my salvation; whom shall I fear? The Lord is the strength of my life; of whom shall I be afraid?''
-
Esmein
nagyúr
válasz Old Death #2643 üzenetére
Soha nem láttam a mesét btw"I no longer want to declare war on Hungary. It would be like waging war on a mental institution." - Jeremy Clarkson
-
Motion_Blur
félisten
Bocs skacok, de ezt meg kell néznetek:Bővebben: link
Én majd besz*rok a röhögéstőlStavelot 2, easily full throttle into another twenty second top gear flatout section
-
Esmein
nagyúr
válasz Motion_Blur #2648 üzenetére
Az oldal készítőjét hol lehet elérni ? Szivesen beugranék hozzá egy kareltörésre.
Ok, megvakultam, de még röhögök így is lehet, akar kezdeni magával valamit. Derék.
-
Tithian
őstag
Lehet, hogy ép T-rex sejtekre bukkantak:
Végre egy értékes lelet. Jurassic park nem lesz belőle, de jól jöhet.</örök nyugalom> Mottó: "Te nem vagy én, ezért ..."
Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest