Hirdetés
Aktív témák
-
félisten
Sophie Rimheden
Letölthető zene:
Bővebben: link
Kritika magyarul:
Jóság.while (!sleep) sheep++;
-
erdeya
senior tag
na EZ mókás:
A gyorsan kerdezo ember talalkozik a szukszavu kislannyal:
- Hogyhivnakhovameszmivanakosaradban?
- ESZTERGOMBA.
szerk: Csak hogy legyen a vicc up to date: aztán gondolom egy jót keffentettek
[Szerkesztve]Szombaton megyek bólingozni! /// Utálom, hogy mindig elkapnak amikor a falra firk____ - Graffiti
-
mbit
tag
scannert meg lehet osztani a hálózaton?
RGB voltam
-
törölt tag
hmmm
Két rendőr beszélget:
-Te hol születtél?
-korházba
-Mé beteg voltál??!
[Szerkesztve] -
Esmein
nagyúr
Doktor úr, az baj, ha cca 4 naponta sz*rok ?
"I no longer want to declare war on Hungary. It would be like waging war on a mental institution." - Jeremy Clarkson
-
erdeya
senior tag
ahhoz mindkét gépre rá kell kötni, meg feltelepíteni, oszt jóvan.De akkor meg ott lesz a gubanc, ha mindkét gép megy.
Ráadásul szkennet megosztani baromság. NEm olyan frekventáltan használt eszköz, hogy addig ne lehetne a másik gépet bekapcs.
[Szerkesztve]Szombaton megyek bólingozni! /// Utálom, hogy mindig elkapnak amikor a falra firk____ - Graffiti
-
Esmein
nagyúr
-
TéKrys
senior tag
Akkor inkább ide írj: Bővebben: link vagy ide Bővebben: link
[Szerkesztve]http://www.hackthat.net/df/ddos/13300/index.html - egy jó kis oldal, nem kell félni tőle :D
-
Esmein
nagyúr
Nem hiszem hogy sok szénhidrátot ennék, bár ki tudja. Az édességet mostanában hanyagolom, pedig régebben édesszájú voltam. Már nem birok megenni egy marsot se"I no longer want to declare war on Hungary. It would be like waging war on a mental institution." - Jeremy Clarkson
-
Esmein
nagyúr
Én is erre tippelek, alig eszek, körülöttem meg zabálnak mint az állat, olyan mennyiségeket, amiket én éhgyomorra nem tudok letolni, pl dupla whopper menü után engem ki kell vonszolni a börgerböl, haverom meg akkor rendeli a másodikat.
"I no longer want to declare war on Hungary. It would be like waging war on a mental institution." - Jeremy Clarkson
-
Esmein
nagyúr
183 magas 93 kila. Van kis felesleg, de nem vagyok gyesznah
Sajna aggaszt kicsit, hogy ilyen lassú az anyacserém.( hova tűnik 4 napnyi kaja, és miért csak 2 tesco zsömlényi adag lesz belőle? )"I no longer want to declare war on Hungary. It would be like waging war on a mental institution." - Jeremy Clarkson
-
erdeya
senior tag
hasonló alkat vagyok.
picit magasabb, meg most sajna picit több (95-100) de naponta 2x, ritkábban 1x megyek bronzolni
Én ritkán mérlegelem, így nem tudom, hogy több v. kevesebb mint ''2 tesco zsömlényi adag ''Szombaton megyek bólingozni! /// Utálom, hogy mindig elkapnak amikor a falra firk____ - Graffiti
-
erdeya
senior tag
na pá, hazamentem
Szombaton megyek bólingozni! /// Utálom, hogy mindig elkapnak amikor a falra firk____ - Graffiti
-
mbit
tag
láttátok az új ADSL reklámot, amiben az ürge mindenféle zenei helyen van?
RGB voltam
-
PeliScan
addikt
Hát ez marhamód mókás
property of szanalmas
Aktív témák
Hirdetés
- Elemlámpa, zseblámpa
- Apple asztali gépek
- Vezetékes FEJhallgatók